Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Στηρίζουμε τα Ελληνικά Γαλακτοκομικά Προϊόντα…Στηρίζουμε την φέτα μας.

Είμαστε Έλληνες κτηνοτρόφοι και ασχολούμαστε με την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων. Μαζευτήκαμε κτηνοτρόφοι από όλοι την Ελλάδα από συνεταιρισμούς, από ενώσεις κτηνοτρόφων και δημιουργήσαμε ένα φεστιβάλ για να προωθήσουμε τα Ελληνικά προϊόντα ,για να γνωρίσουμε στους καταναλωτές τις ευεργετικές ιδιότητες που έχουν άλλα και την μοναδική ποιότητα τους .
Σας προσκαλούµε στο 3ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος &  Τυριού στο

Στάδιο Ειρήνης &  Φιλίας στις 21, 22 και 23 Οκτωβρίου 2011.


Ανακαλύψτε μυστικές συνταγές με τα μοναδικά τυριά μικρών παραγωγών της Ελλάδας Δοκιμάστε και βαθμολογήστε τα καλύτερα τυριά από όλη την Ελλάδα Μεθύστε με τα cocktail με βάση το γάλα Γυναίκες Chef μας εξηγούν τα μυστικά της μαγειρικής των ελληνικών τυριών με βότανα Τα παιδιά μαθαίνουν να φτιάχνουν μόνα τους το δικό τους τυρί
Παραδοσιακά τυροκομεία θα μας παράγουν τυριά και αυθεντικοί τεχνίτες θα μας εξηγούν τα κρυμμένα μυστικά για το υγιεινό τυρί Ο σημαντικότερος θεσμός για τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα της χώρας μας ανοίγει το 2011 τις πύλες του στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στις 21, 22 και 23 Οκτωβρίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη
Παρασκευή 16:00 - 21:00
Σάββατο 10:00 - 21:00
Κυριακή 10:00 - 21:00

Το γάλα είναι το μοναδικό προϊόν της μητέρας φύσης που εξ αρχής προορίζεται για τροφή. Έχει λοιπόν σημασία να γνωρίζουμε πως παράγεται, ποιοί είναι οι άνθρωποι που το παράγουν και το επεξεργάζονται και ποια είναι τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Σας περιμένουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.