Το καράβι..ο καπετάνιος, ο ύπαρχος οι τρικυμίες και οι δραμαμίνες...

Nαυμαχία στη Βουλή...

Σύγκρουση με... ναυτικούς όρους
Αντιπαράθεση με τους αρχηγούς του ΛΑΟΣ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς είχε το πρωί στη Βουλή ο κ. Βενιζέλος ,
Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί:
Το καράβι..ο καπετάνιος, ο ύπαρχος οι τρικυμίες και οι δραμαμίνες...
Ύπαρχος ο Βενιζέλος...

"Εμείς -είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ- βγάλαμε εισιτήριο σε ένα πλοίο, το πλοίο 'Η Ελλάς', πιστεύοντας ότι ο καπετάνιος θα μας πάει ασφαλώς. Όταν μας πήγαινε στην ξέρα πηδήξαμε. Μας οδηγήσατε σε ξέρες. Αποτύχατε να εφαρμόσετε το μνημόνιο που ψηφίσαμε εμείς για να σωθεί η χώρα. Τώρα τη βουλιάξατε τη χώρα και τη βαρβαρότητα είδαμε".


"Το σκάφος δεν έχει βυθιστεί ούτε έχει πέσει σε ξέρα, πλέει υπό πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες, με πολλά μποφόρ κι υψηλό κύμα. Είμαστε σε μια διεθνή τρικυμία. Δεν πηδήξατε γιατί πέσαμε σε ξέρα. Προφανώς έχετε πάθει λόγω αυτής της περιδύνισης πάθει κάποια μικρή ναυτία. Και παρότι θα μπορούσαμε να είχαμε λύσει το πρόβλημά μας με μια δραμαμίνη, το δραματοποιούμε χωρίς λόγο. Βοηθήστε, σας το έχει πει ο κυβερνήτης του σκάφους, σας το λέει και ο ύπαρχος τώρα".


Συνέχεια στην κόντρα με... ναυτικούς όρους έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας: "Κύριε ύπαρχε, ή μάλλον κύριε αντιπρόεδρε, με βάση το ιδιωτικό ναυτικό δίκαιο, όταν βουλιάξει ένα πλοίο ο ναυαγοσώστης παίρνει το αντίτιμο, εδώ δεν έχει βουλιάξει ακόμα άλλα οι εμφανιζόμενοι ως ναυαγοσώστες έχουν πάρει ήδη το αντίτιμο".


"Έχετε καταλάβει πού πάμε έχετε σώας τα φρένας; Γιατί σας βλέπω και διακατέχεστε από ένα σύνδρομο διισμού. Λέτε ότι δεν αντέχει άλλο η κοινωνία και ότι η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών έχει εξαντληθεί και την επομένη βομβαρδίζετε με φόρους" συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας και ζήτησε εκλογές.

Σχόλια

  1. Πόσα χρόνια πίσω με γυρίζει ο στόμφος και η επιχειρηματολογία τού ύπαρχου; Τότε είχαμε συνταγματάρχες τώρα ¨ναυτικούς¨ . Με έπιασε ναυτία. Θα ξεράσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.