Μπράβο Γιώργο θα μας μείνει η συμπόνια και η συμπάθεια...

Εκεί μας κατάντησε...
Πριν λίγο στις Βρυξέλλες...

Σχόλια

  1. Η συμπόνοια και συμπάθεια που, πιθανά, φαίνεται να δείχνουν οι ξένοι στον "πρωθυπουργό μας" δυστυχώς την αντιλαμβάνεται σαν έπαινο για τις μεγάλες του διπλωματικές νίκες. Αλήθεια, πολλές φορές ακούμε από τα μεγαλο-δημοσιογραφικά παπαγαλάκια για το πόσο μεγάλος διπλωμάτης είναι ο ΓΑΠ. Ποτέ όμως δεν μας είπαν κάτι συγκεκριμένο που πέτυχε, εκτός βέβαια της καταστροφής της χώρας (του;) και των Ελλήνων. Δυστυχώς είμαστε στα χέρια ανικάνων και ακόμη δεν μπορούμε να αντιδράσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.