Να ποιοι μας κυβερνούν ...Υπουργοί μαριονέτες..


Οι υπουργοί δεν ήθελαν να υπογράψουν το μνημόνιο !!
Τους το επέβαλε η ηγεσία (Ο Παπανδρέου) !!!
Ποιος το είπε αυτό ;;
Δείτε το βίντεο


Για να μην ξεχνάμε ..Tζουμάκας: Ο ΓΑΠ επέβαλε στους υπουργούς το μνημόνιο
Tζουμάκας: Οι υπουργοί δεν ήθελαν να υπογράψουν το μνημόνιο !!
Τους το επέβαλε η ηγεσία (Ο Παπανδρέου) !!!

Εμείς είμαστε αντίθετοι με την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση.. είμαστε πολλοί δεκάδες..
Η πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ δεν θέλει αυτή την πολιτικήΦταίνε οι πολιτικοί:
Παπάρες είναι αυτά...
Φταίνε οι δεξιοί πολιτικοί είτε είναι στο ΠΑΣΟΚ είτε είναι στη Ν.Δ ..


Σχόλια

  1. Ο κ. Πρωθυπουργός βρίσκεται σε λάθος δρόμο. Επειδή όμως δεν τον χαρακτηρίζουν τα προσόντα ενός χαρισματικού ηγέτη, αντί να τροποποιήσει τις επιλογές του και να οδηγήσει την χώρα σε ένα δρόμο ανάπτυξης, με παράλογα σχέδια νόμου προσπαθεί να αναγκάσει μέρος τον βουλευτών του να τον καταψηφίσουν στην Βουλή ώστε στην συνέχεια να τους κατηγορήσει ως αποστάτες και υπέυθυνους για την πτώση μιας κυβέρνησης που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο της. Το φαινόμενο είναι λυπηρό. Εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας θα προτιμούσαμε να παραιτηθεί αξιοπρεπώς. Δυστυχώς δεν τα καταφέρνει, βρίσκεται σε απόγνωση και γι αυτό ανάμεσα στα άλλα θεωρεί αντίπαλό του κάθε Έλληνα, Βουλευτές, Υπουργούς, Δικαστικούς, ένστολους, ιδιώτες, Δημ Υπαλλήλους, μικρούς μεγάλους, άνδρες γυναίκες κλπ κλπ κλπ.Που θα φτάσει η υπόθεση του δείχνουμε την πόρτα της εξόδου, ούτε και αυτό το καταλαβαίνει. Κάποιος Ψυχολόγος ίσως βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.