Ρίξτε μας αν θεωρείτε ότι δεν μπορούμε !!!

"Αν πιστεύετε ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη, ανήμπορη, αναποτελεσματική και χωρίς ηθικό υπόβαθρο για να νομοθετήσει όλα αυτά τα μέτρα, τότε ρίξτε την!".
Τάδε έφη ο καθηγητής του συνταγματικού δικαίου, Α΄ Αντιπρόεδρος και Υπουργός Οικονομικών της πολυπληθούς Κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου, μιας χώρας υπό οικονομική κατοχή, απευθυνόμενος προς συναδέλφους του βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην ΚΤΕ Οικονομικών, Εργασίας και Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ.

Και αν αυτός δεν είναι στυγνός εκβιασμός, τότε τι είναι; Αντιλαμβανόμενοι ότι το κύμα αντίδρασης και αγανάκτησης αρχίζει και παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις ακόμη και στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος και ενόψει της ψηφίσεως του πολυνομοσχεδίου με ρυθμίσεις για τα εργασιακά, που ακόμη και ο τρόπος που εισέρχεται για ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής, αντίκειται στον κανονισμό της Βουλής !!!
Γνωστή η μέθοδος της υποτιθέμενης ανάληψης ευθυνών υπό τύπον εκβιασμού από παλιά.  Το ίδιο πράττει και ο αρχηγός του εξάλλου εδώ και δυο χρόνια. Εκβιάζει τους έλληνες με το πρόσχημα ότι σώζει τη χώρα από την καταστροφή, που από ότι γράφεται, λέγεται και αποκαλύπτεται σε διάφορα δημοσιεύματα και αναλύσεις, ήταν μάλλον προσχεδιασμένη προ των εκλογών του 2009 !
Οι έλληνες σας έχουν μάθει πλέον καλά και στις δημοσκοπήσεις, και σας δείχνουν τον δρόμο της εξόδου από την εξουσία και μάλιστα με χειρότερο τρόπο από εκείνον με τον οποίον «ετίμησαν» τον μουγκό της Ραφήνας ! 

Μη φοβάστε λοιπόν τους 154 συντρόφους σας. Δεν τολμούν να σας ρίξουν διότι εξέλειπαν οι λέξεις φιλότιμο, ευαισθησία, καθήκον, συνείδηση κλπ.
Το λαό να φοβάσθε διότι αυτός σας ανέβασε πανηγυρικά, αυτός θα σας αποκαθηλώσει οποτεδήποτε εσείς κρίνετε απαραίτητο να τον ρωτήσετε.
Μέχρι τότε βάλτε κι άλλους φόρους και άλλα τέλη και άλλες έκτακτες εισφορές και άλλες αυξήσεις στους έμμεσους φόρους και όσα και ότι ακόμη και αν βάλλετε τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η ποινή της κάλπης.
 
Νίκος Χριστοδουλόπουλος 
 

Σχόλια

  1. ποιον εννοεί ότι μπορεί να σώσει την χώρα, την Τροικα; ή μήπως ο μπuhέσας πιστεύει ότι μπορεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου κάνε εντύπωση: ¨εκτός των άλλων... αληθειών που λέει "ανίκανη", "αναποτελεσματική" "ανίμπορη κυβέρνηση", τη φράση "ηθικό υπόβαθρο" τι την ήθελε; Ε, αυτό πια κι αν είναι θράσος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.