Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Για μ@@@@@ς μας περνάτε τους ασφαλισμένους (εργαζόμενους και συνταξιούχους) κύριοι Διοικητές των ασφαλιστικών ταμείων;

Μπορεί να μας καταντήσετε ζητιάνους, αλλά με την νοημοσύνη και την υπόληψή μας δεν μπορείτε να παίζετε, είναι επικίνδυνο. 
Ακούμε  το διοικητή του ΙΚΑ στα κανάλια, να λέει ότι το ΙΚΑ έχει ομόλογα του Ε.Δ  αξίας 2,2 δις ευρώ μόνον.

Ο Προβόπουλος, μέσα στο 2011, έλεγε ότι συνολικά τα ταμεία έχουν ομόλογα  αξίας 25 δις.
Εξηγηθήτε κύριοι, άλλως την άποψη που έχετε για μας τους ασφαλισμένους, την πλέμπα , σας την επιστρέφουμε.
ΣΧΕΤΙΚΑ:
Α] Κινδυνεύουν οι συντάξεις από το κούρεμα του χρέους;
Β] Γ. Προβόπουλος: Όχι στην αναδιάρθρωση(του χρέους), ναι στις μεταρρυθμίσεις
Γ] ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛ. ΔΗΜ. ΑΞΙΑΣ 17,3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΣΕ JUNK, ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟ ΚΟΥΒΕΡΝΟ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ

1 σχόλιο:

  1. Μα αυτό είναι το πρόβλημα όλων αυτών. Την μιά λένε αυτό, την άλλη κάτι άλλο, πιστεύοντας ότι ξεχάσαμε την προηγούμενη δήλωση και πάει λέγοντας. Έτσι έχουν χάσει κάθε αξιοπιστία και μπερδεύουν τον κόσμο, το φοβίζουν και, ίσως, να νομίζουν ότι έτσι τον αναγκάζουν να κλειστεί στο καβούκι του και να μη μιλάει. Δυστυχώς για αυτούς το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το αντίθετο. Θα ξεκινήσει ένα κύμα που θα γίνει τσουνάμι και θα τους σαρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.