Την λίστα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου που ανέφερε ο Κουσελάς ζητά ο Κεφαλογιάννης..να καταθέσει ο Βενιζέλος στη Βουλή..

Την λίστα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου που ανέφερε ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών κ. Κουσελάς ζητά με αίτηση κατάθεσης εγγράφων ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης από τον Υπουργό Οικονομικών κ.Ευάγγελο Βενιζέλο να καταθέσει στη Βουλή.
το πλήρες κείμενο της ερώτησης και αίτησης κατάθεσης εγγράφων έχει ως εξής:


ΘΕΜΑ: Άρνηση κυβέρνησης Γ.A. Παπανδρέου να δημοσιεύσει κατάλογο μεγαλοοφειλετων του Δημοσίου και να εισπράξει βεβαιωμένους και εισπραξιμους φόρους
Το μεσημέρι της 6/10/2011 κατά τη συνεδρίαση του ΚΤΕ οικονομικών του ΠΑ ΣΟΚ, ο βουλευτής και τέως Υπουργός κ.Κουσελας, δήλωσε ότι έχει αποστείλει στον Πρωθυπουργό κατάλογο 3800 φορολογουμένων που οφείλουν άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ φόρους ο καθένας και οι οποίοι φόροι είναι άμεσα εισπραξιμοι, από το σύνολο των 41 δισεκατομμυρίων ευρώ στα οποία στηρίχθηκε η προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ το 2009 «λεφτά υπάρχουν...»
Ερωτάσθε εάν αληθεύει η δήλωση αυτή και σε καταφατική περίπτωση για την εξυπηρέτηση ποιων συμφερόντων η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση ΓΑ Παπανδρέου δεν έχει δημοσιεύσει σύμφωνα με το νόμο 3943/2011 τον κατάλογο αυτόν και δεν έχει προχωρήσει στην είσπραξη των φόρων αυτών?
Σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής και το νόμο 3943/2011 παρακαλείσθε να καταθέσετε στη Βουλή την λίστα των μεγαλοοφειλετων του Δημοσίου που ανέφερε ο κ Κουσελας

Σχόλια