Ανακοίνωση Αποστράτων Ν. Λάρισας


Η Συντονιστική Επιτροπή των Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού Λάρισας, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της ενημέρωσης των Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου του νομού μας, επί των θεμάτων που απασχολούν τα μέλη των ενώσεων τους, συναντήθηκε την Παρασκευή 7/10 με τον κ. Ροντούλη Αστέριο και το Σάββατο 8/10 με τον κ. Χαρακόπουλο Μάξιμο. Η κ. Αλεξανδρίδου Βάσω, ακύρωσε το ραντεβού της Παρασκευής λόγω έκτακτου και σοβαρού συμβάντος.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και εξαρτώνται μόνον από το βεβαρυμμένο πρόγραμμα των Βουλευτών. Η επιτροπή προτίθεται να μεταβεί ακόμη και στην Αθήνα, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της, έγκαιρα, επί του προς ψήφιση πολυνομοσχεδίου ιδίως σε ότι αφορά στις άδικες, εξοντωτικές και αντισυνταγματικές, κατά την άποψη της, περικοπές στους απόστρατους ηλικίας μικρότερης των 55 ετών. Υπόψη ότι κανείς Βουλευτής μέχρι σήμερα δεν αρνήθηκε να δει την επιτροπή, η οποία δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι ο αγώνας είναι κοινός και υπερκομματικός και καλεί όλους να συμμετάσχουν με όποιον τρόπο κρίνουν προσφορότερο.

Σχόλια

  1. Kai to φωτογραφικο υλικό.
    http://kranosgr.blogspot.com/2011/10/blog-post_2243.html
    Κουλουράκια - καφεδες - πορτοκαλαδες δεν έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.