Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

Περιπτερούχοι Θεσσαλονίκης: "Δε θα γίνουμε ΠΟΤΕ προσκυνημένοι ούτε είλωτες"

Η Ένωση Καταστημάτων Ψιλικών, Καπνοπωλών και Ενοικιαζόμενων Περιπτέρων Μακεδονίας είναι πυρ και μανία με τα Σωματεία - Ανώνυμες Εταιρίες, τα οποία όπως υποστηρίζει η ένωση σε ανακoίνωσή της, "είτε συνειδητά είτε από άγνοια, με τις θέσεις τους τρομοκρατούν και παραπληροφορούν τους συναδέλφους, εξυπηρετώντας με τον τρόπο αυτό τελικά τα συμφέροντα των φιλοεταιρικών τους συνεργασιών".
Σχετικά με τις εγγυήσεις που δίνονται κατά καιρούς από περιπτερούχους για τον έντυπο και περιοδικό τύπο, η ένωση, σημειώνει πως κάποια ποσά που  ακούγονται το τελευταίο διάστημα πολλές φορές αγγίζουν τα όρια της φαντασίας.

"Είναι απολύτως αδικαιολόγητο σε περίοδο γενικευμένης και οξύτατης οικονομικής κρίσης με δεδομένο την κατακρεούργηση των ποσοστών κερδοφορίας μας στις επιχειρήσεις μας τα τελευταία 2 χρόνια ,να ζητούνται εγγυήσεις έστω και 1 ευρώ σε μετρητά".
Προτείνουν και παροτρύνουν τους διανομής τύπου και τα πρακτορεία ΑΡΓΟΣ και ΕΥΡΩΠΗ να δεχτούν την πρόταση του Σωματείου  και να μην ζητούν εγγυήσεις από τους υφιστάμενους παλιούς στο επάγγελμα συναδέλφους.
"Είμαστε και θα είμαστε  οι μάχιμοι υπερασπιστές του Κλάδου, δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ  προσκυνημένοι ούτε είλωτες", υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Ψιλικών, Καπνοπωλών και Ενοικιαζόμενων Περιπτέρων Μακεδονίας, Κώστας Ιακώβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.