Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Φιάσκο η έλευση του κυβερνητικού εκπροσώπου Η. Μόσιαλου, στο Βόλο!

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου καθώς και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αυτή τη στιγμή στην Πολυμέρη
Σε ΦΙΑΣΚΟ εξελίχθηκε η περιβόητη έλευση του Κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Ηλία Μόσιαλου, στην διημερίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα Μέσα Ενημέρωσης της περιφέρειας που διεξάγεται αυτή τη στιγμή σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Μάλιστα, σε επικοινωνία του Αντώνη Κουμιώτη, μέσα από την  Ραδιοφωνική εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» του Marconi Radio 96.1Fm, με τον ίδιο τον κ. Μόσιαλο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ανέφερε, πως βρίσκεται σε σύσκεψη…
Έξω από τον χώρο  της εκδήλωσης, συγκεντρώθηκαν αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου, με σκοπό να εκφράσουν την οργή και αγανάκτησή τους για τις μέχρι τώρα πολιτικές αποφάσεις, με σκοπό τον αφανισμό της αγαπημένης τους ομάδας.

Στη γύρω περιοχή υπάρχει και μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο το e-Volos.gr όσο και το Marconi Radio 96.1Fm δεν έλαβαν καμία ενημέρωση για ενδεχόμενη έλευση του κ. Η. Μόσιαλου στον Βόλο!!!
http://e-volos.gr/el/topika_1/symbainei_tora_fiasko_i_eleusi_tou_kubernitikou_ekprosopou_h_mosialou_sto_bolo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.