Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Προοπτική νέων ακτοπλοϊκών γραμμών Θεσσαλονίκης – Αγιοκάμπου – Βορείων Σποράδων


Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και την αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κα Ρένα Καραλαριώτου επισκέφθηκε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της εταιρίας «G.L.» κ. Γεώργιος Σαραφιανός, προκειμένου να τους ενημερώσει για την πρόθεση της εταιρίας να δημιουργήσει τη νέα καλοκαιρινή χρονιά γραμμή σύνδεσης Θεσσαλονίκης – Αγιοκάμπου – Βορείων Σποράδων με 6 flying dolphin.
Ο κ. Κ. Αγοραστός επισήμανε ότι: «Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα αλλάξει το μοντέλο τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλίας» και συνέχισε λέγοντας: «Στηρίζουμε τις προσπάθειες, διότι θα δημιουργήσουν συχνότερες και περισσότερες ασφαλείς ακτοπλοϊκές συνδέσεις, σε νέους προορισμούς, με χαμηλό κόστος. Η επίτευξη του εγχειρήματος δημιουργεί σημαντικά οφέλη και διευκολύνει την τουριστική προσβασιμότητα, δημιουργώντας νέα δίκτυα που ενισχύσουν την περιφερειακή ανάπτυξη της Θεσσαλίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.