Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Αμάρτησαν για την ...... Πατρίδα !Γράφει ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας
Η Πρώτη και η Τελευταία Φορά για τις Πολιτικές "Πόρνες" της Βουλής των Ελλήνων.

Πάλι ξενύχτησαν και Αμάρτησαν για την Πατρίδα.
ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΟΔΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ μέχρι να πάρουν τη μεγάλη απόφαση και να ψηφίσουν το άρθρο 37.

Στην Αμερική υπάρχει μια σοφώτατη ρήση που λέει " Once hooker, always hooker", δηλαδή,  αν γίνεις μια φορά πουτ@να, θα παραμείνεις πουτ@να για όλη σου τη ζωή.Σύμφωνα με το "ΒΗΜΑ"  αξιολύπτητοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν ότι, όταν  τους επιβλήθηκε να ψηφίσουν το Μνημόνιο, αισθάνθηκαν σαν Πόρνες την πρώτη τους φορά.
Καλή η δικαιολογία, προκειμένου να συνεχίζουν να εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό, με την ψευδαίσθηση ότι έτσι θα γλυτώσουν από το Γουδή ή ελπίζοντας ότι ο Ελληνικός Λαός θα τους αναθέσει κάποιο ρόλο στη μετά Γουδή εποχή.

Οι "ΠΟΡΝΕΣ" του ΠΑΣΟΚ μας έκρυψαν όμως το ένοχο μυστικό τους.
Ότι δηλαδή, ........... Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ !!!!

Έτσι αποφάσισαν να σταδιοδρομήσουν στο επάγγελμα, αφού τους εξασφαλίζει τη ζωή που ονειρεύονταν από παιδιά.
Δηλαδή Λεφτά, Διαπλοκή, Εξουσία, Αστυνομική Φύλαξη, Αυτοκίνητο με Οδηγό, Πληρωμένα Ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, Υψηλές Κοινωνικές Επαφές, Συναναστροφές με Πλούσιους Επιχειρηματίες, Προβολή στα ΜΜΕ κλπ., κλπ, κλπ.

Ακριβώς το ίδιο ποίημα που ακούνε και τα 17χρονα πεινασμένα κοριτσάκια από τη Ρωσσία, την Ουκρανία, τη Μολδαβία αλλά, τελευταία, λόγω της κρίσης, και από την Ελλάδα,  και παίρνουν τη μεγάλη απόφαση, περνάνε το crash test της πρώτης φοράς και,
όσες αντέξουν, παίρνουν το δρόμο για το Γολγοθά της εκχώρησης της σωματικής τους κυριαρχίας.

Έτσι, οι πρωτάρες "Πόρνες" του Μνημονίου, αυτές που δήθεν Αμάρτησαν για την Πατρίδα, μετά την πρώτη τους φορά και σε 1,5 μόλις χρόνο εξελίχθηκαν....
Πράγματι σήμερα, ακούγοντας τες μια - μια να μιλάνε στη Βουλή σχετικά με την ψήφιση του άρθρου 37, τις άκουσα όλες να λένε ακριβώς το ίδιο ποίημα που οι επαγγελματίες πουτ@νες λένε στους αφελείς που τις ερωτεύονται και τις ζητούν να τους παντρευτούν.

Είπαν όλες το ίδιο. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !!!

Ποιά είναι όμως η τελευταία φορά της πουτ@νας ?
Είναι πάντα η προηγούμενη της επόμενης, μέχρι να χτυπήσει το τηλέφωνο από τον επόμενο πελάτη (ΔΝΤ, Τρόϊκα, ΕΚΤ, κλπ., κλπ.).

Δεν υπάρχει τελευταία φορά στην Πορνεία.
Δεν το αφήνει να συμβεί ο Μαστρωπός ...

Υπάρχει μόνο το ΤΕΛΟΣ.
Αυτό για το οποίο προειδοποίησε τις "Πόρνες" του Ελληνικού Κοινοβουλίου εχθές ο Πάνος Καμμένος, με την καταπληκτική ομιλία του
στη Βουλή.
Ότι δηλαδή το ΓΟΥΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣΕΙ ΟΛΕΣ !

ΥΓ
Το ανωτέρω κείμενο δεν αφορά τις κοπέλλες που αναγκάζονται να υποκύψουν στο δέλεαρ της πορνείας, όχι από βίτσιο,
όπως οι Πολιτικές Πόρνες, αλλά από ανάγκες επιβίωσης και βιοπορισμού.
Οποιαδήποτε αναφορά είναι εντελώς τυχαία και ζητώ ειλικρινά συγνώμη αν αισθάνθηκαν θιγμένες από την παρομοίωσή τους με τους δοσίλογους της Βουλής των Ελλήνων.   
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.