Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

Οι Πράσινοι (και οι Γερμανοί) θέλουν τις ιδιωτικές περιουσίεςΑπό το Energypress:


Βλέπω να ψάχνει ο κόσμος για γκράδες και δίκαννα.. Το βίντεο αυτό,  (από το 5:38, συνιστώ) είναι ο κόσμος κατά ...Τρεμόπουλο; Ή κατά Βαρουφάκη; Αν ναι, να διαβάσουν για τον ρόλο του Алекса́ндр Льво́вич Па́рвус στην Σοβιετική Επανάσταση.  Ο πράκτορας επαναστάτης σήμερα είναι πράσινος. Από τον λαό θα τα κλέψει με ΑΠΕ, και από τους πλούσιους, με τον παραδοσιακό τρόπο:
  Τα δικά σου δικά μου.  Δεν μου αρέσουν οι βαρύγδουπες προφητείες, αλλά μυρίζει μπαρούτι.

Εγώ πάντως έχω άλλη πρόταση: Να δημευτούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία όσων ψήφισαν Κίνημα, ή είναι μέλη του Κινήματος, ή είναι εργολάβοι, δικηγόροι, σύμβουλοι, ΜΚΟ, και τέτοια. Το χρέος εκτινάχτηκε από το 1981.   Γιατί να ψάχνετε στην Ελβετία;  Μπροστά σας είναι. Πιο φτηνά.

Ευχαριστώ, Νίκο

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2011/10/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.