Να τους αναγκάσουμε για τα αυτονόητα !!!

''ΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ … ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ''
ΑΛΜΠΡΕΧΤ ΡΙΤΣΛ – ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΘ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

     Για άλλη μια φορά ο Ελληνικός λαός, ευρίσκεται προ των ιστορικών του ευθυνών! Τέτοιες μέρες εβδομήντα ένα χρόνια πριν, είπε το μεγάλο ''ΟΧΙ'' στον Άξονα και έγραφε το αθάνατο Έπος του 1940! Τότε, με Ηγεσία άξια των περιστάσεων, κατάφερε το πρώτο μεγάλο και ηρωϊκό πλήγμα κατά των επίδοξων κατακτητών του Κόσμου, θάμπωσε με το άφθαστο μεγαλείο Του την τρομαγμένη Ανθρωπότητα και πέτυχε την πρώτη περιφανή Νίκη των ελευθερών λαών !!!


    Σήμερα, καλείται και πάλι, να καταγάγει την ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ, εναντίον των ιδίων Α(Γ)ΡΕΙΩΝ εχθρών της σύγχρονης Ανθρωπότητας και θα το καταφέρει, με την βοήθεια του Θεού, πολύ πιό ανώδυνα, αν αναγκάσει την τωρινή ηγεσία Του, να αναχθεί στο ύψος των περιστάσεων και το πολιτικό σύστημα που τον κυβερνά τα τελευταία τριανταοχτώ χρόνια να πράξει επιτέλους το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ή να παραδώσει την σκυτάλη της Εξουσίας στους Άξιους και Ικανούς !!!

       Η σωστή πορεία που πρέπει να ακολουθήσουν, καταγράφεται μέσα από τα συμφραζόμενα σε συνεντεύξεις του ενός ειλικρινούς Γερμανού και παγκόσμια καθιερωμένου ως καθηγητή της Οικονομικής Ιστορίας, στο Λονδίνο.

Λίγα και σταράτα:

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΑ !!!

      Με απλά λόγια, οδηγήστε σε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ''τους μεγαλύτερους αμαρτωλούς'' της σύγχρονης Ιστορίας !!! Εάν με σταθερότητα, ηθικό σθένος, τόλμη και αποδεδειγμένη πειστικότητα συμβεί αυτό, τότε το Δ' Ράϊχ, πριν καν στηθεί, θα καταρρεύσει και οι τυραγνισμένοι λαοί της Ευρωζώνης, θα πάρουν βαθειά ανάσα ανακούφισης, μακαρίζοντας, για άλλη μιά φορά μετά από επτά δεκαετίες, την φωτοδότρα Ελλάδα μας!

    Μπορούμε να το πράξουμε, αλλά χρειάζεται ο εμπνευσμένος ΗΓΕΤΗΣ που θα πεί το δεύτερο Μεγάλο ''ΟΧΙ'' και θα υποδείξει στους χρεώστες την δικαστική πόρτα της δεύτερης Νυρεμβέργης !!! Στο χέρι μας είναι, να τον αναδείξουμε και να τον ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ.                                                                                                                                                      
Γεώργιος Ντόνας
Οικονομολόγος

Σχόλια

  1. Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο και την λαικη απαίτηση να απιτηθούν από τη Γερμανία τα κλεμμένα της κατοχής.

    Το ερώτημα που πάντα έχω γιατί δεν το έκαναν ποτέ οι πρωθυπουργοί της μεταπολεμικής Ελλάδας.

    Ας θυμηθούμε τους πρωτοκλασάτους από αυτούς
    Παπάγος, Πλαστήρας, Τσαλδάρης, Σοφούλης, Καραμανλής (πρεσβύτερος), Παπανδρέου (ο γέρος), Ράλλης, Παπανδρέου (ανδρέας), Μητσοτάκης, Σημίτης, Καραμανλής (νεώτερος). Σε αυτούς προσθέστε και τους χουντικούς.

    Και καλά πρίν το 70 είχαμε βασιλια με μάνα Γερμανίδα και πιθανόν δεν άφηνε λογω των δεσμών αίματος με τη Γερμανία. Μετά ?

    Όποιος μπορεί να δώσει λογική εξήγηση ή ξέρει περισσότερα, ευπρόσδεκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.