ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΙΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ
Χειμάρας 30 546 43 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ: 2310 932420 FAX: 2310 932431
Κινητό: 6983 161473
www.paskedi.gr e-mail: paskedi@paskedi.gr
Θεσσαλονίκη 18 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Ο ΠΑΣΚΕΔΙ οφείλει να ενημερώσει δια του τύπου τα μέλη του να αρνηθούν να συμμετάσχουν στην παράσταση του θεάτρου σκιών με τίτλο ‘’Κλείνουμε για μια μέρα, για να μην κλείσουμε για πάντα’’.
Αγαπητοί σωτήρες Συνομοσπονδιών και Ομοσπονδιών, θα πρέπει πρώτα να αποδείξετε, σε όλους αυτούς που προτρέπετε με το έτσι θέλω να κλείσουν τα μαγαζιά τους, όποτε εσείς το αποφασίζετε με τα ‘’έκτακτα και πολύωρα διοικητικά’’ σας, πως δεν είστε τσιράκια των πολιτικάντηδων αφεντικών σας και ‘’ειδικά’’ οι Πρόεδροι, οι Αντιπρόεδροι και οι Γενικοί Γραμματείς να δηλώσουν, ότι τάσσονται υπέρ των συμφερόντων και μόνο των μικροεπιχειρηματιών και ότι στις επόμενες Εθνικές εκλογές, δεν θα δούμε καμιά αφίσα τους που να δηλώνει υποψηφιότητα βουλευτού.


Χορτάσαμε κύριοι από παραμύθια και παραμυθάδες. Βαρεθήκαμε τις κατόπιν εορτής βαρύγδουπες δηλώσεις σας. Πως γίνεται πάντα, ενώ έχει μόλις ξεκινήσει το τραίνο … εσείς να φτάνετε τότε στον σταθμό; Δεν θα μιλήσουμε για άλλους κλάδους, μα για τον κλάδο της Εστίασης. Δεν θα πάμε σε προγενέστερους νόμους μα στον πρόσφατο, περί αυξήσεως του Φ.Π.Α. σε 23% σε όλη την Εστίαση.
Δε γνώριζαν οι αρχηγοί των Συνομοσπονδιών και Ομοσπονδιών τι έπαιζε; Πως τελικά η πάστα έγινε είδος πρώτης ανάγκης και πωλείται με 13% και το σουβλάκι, η τυρόπιτα, το μπιφτεκάκι, η φασολάδα, ο πατσάς, είδος πολυτελείας με 23%; Μπορεί να μας απαντήσει ο πρώην Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών και νυν Πρόεδρος της Γ.Ε.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κ. Ασημακόπουλος πως έγινε και ευνοήθηκε ο κλάδος που υπηρετούσε και υπηρετεί; Κι έπειτα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατόρων, με Αντιπρόεδρο στην Γ.Ε.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. τον Γενικό Γραμματέα της κ. Καββαθά και με άλλα 7 μέλη της στο Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας, τι έκαναν όταν έβλεπαν ότι η Εστίαση καταδικάζεται με 23% Φ.Π.Α.; Μήπως έπρεπε για τον Α’ ή Β’ λόγο να κάνουν γαργάρες; Μήπως ο Αντιπρόεδρος ετοιμάζεται για κάποιο άλμα επί κοντώ και είπε ‘’έλα μωρέ τι 13% τι 23%; Και φτάνουμε στο ‘’κατόπιν’’ εορτής, το περιβόητο αποφασίζουμε και διατάσουμε της ΠΟΕΣΕ-ΓΕΣΕΒΕΕ ‘’στάση πληρωμών στο Δημόσιο’’ και τώρα ‘’Κλείνουμε για μια μέρα, για να μην κλείσουμε για πάντα’’.
Εμείς τα μαγαζιά μας κύριοι, δεν τα κλείνουμε επειδή το θέλετε εσείς, γιατί από αυτά ζούμε τις οικογένειές μας. Κλείστε εσείς τα δικά σας, που ζείτε από αλλού.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΙΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ.
Γραφείο τύπου ΠΑΣΚΕΔΙ
Με την παράκληση να δημοσιευθεί στα μέσα που διαθέτετε.

Σχόλια