Ο Σαχινίδης εξαιρεί από το ειδικό μισθολόγιο τον διευθυντή του γραφείου του!


Να πως βολεύουν τα δικά τους τα παιδιά οι ΠΑΣΟΚοι, την ίδια ώρα που κόβουν τους μισθούς των υπαλλήλων. Στις 18 Απριλίου 2011 διορίσθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ο Γιώργος Παλαιοδήμος, ως ειδικό επιστημονικό προσωπικό με ειδικότητα «εφαρμοσμένα οικονομικά – μικροοικονομική θεωρία και πολιτική, οικονομετρία, πολιτική ανταγωνισμού» (η απόφαση διορισμού είναι στο ΦΕΚ Γ 252/2011). Ο Γ. Παλαιοδήμος, εκτός από ειδικός επιστήμονας, είναι και διευθυντής του γραφείου του Σαχινίδη από τότε που ήταν υφυπουργός.

Όμως οι ειδικοί επιστήμονες (όπως και οι διοικητικοί υπάλληλοι του Υπουργείου Εξωτερικών) έχουν την «ιδιότητα» (που τους την «χαρίζει» το ΠΑΣΟΚ) να εξαιρούνται από το ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων (κεφάλαιο 2 άρθρο 4 του νομοσχεδίου)! Δηλαδή ο διευθυντής του γραφείου του Σαχινίδη «τρύπωσε» στο δημόσιο και τώρα εξαιρείται από τις περικοπές.
(Τα στοιχεία είναι στο ΦΕΚ Γ 252/2011 σελίδα 2198 πίνακας Β2)
Και ο Βενιζέλος δίνει αυξήσεις στους συνεργάτες του!
 Εξάλλου σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο η συνεργάτης του κ. Βενιζέλου Άντα Κιούρκα, ανέβηκε 4 βαθμολογικές κλίμακες σε 15 μέρες, εξασφαλίζοντας αμοιβή 2.600 ευρώ το μήνα. Η Α. Κιούρκα ακολούθησε τον Βενιζέλο από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, υπογράφοντας σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με μισθό 2.600 ευρώ στη θέση δημοσιογράφου στο γραφείο τύπου. Και από τις 17 Ιουνίου έως τις 2 Αυγούστου η Κιούρκα ανέβηκε τέσσερις μισθολογικές κλίμακες, την ώρα που οι συνάδελφοί της υποχρεώνονται σε περικοπές και ανεβαίνουν μία μισθολογική κλίμακα ανά δύο χρόνια.

http://www.antinews.gr/2011/10/10/126568/

Σχόλια

  1. Εμ πως να το κάνουμε αχάριστοι Έλληνες . Τεμετερον παιδίν εν. Και εσάς δεν σας φερόμαστε δίκαια; Τόσες ρυθμίσεις περιέχει το νομοσχέδιο, για εσάς και ασχολείστε με τον ¨φουκαρά¨ που εξαιρέθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.