Οι μαθητές σχολείων της Κοζάνης δεν γύρισαν «κεφάλι» στους επισήμους στην παρέλαση!

Για πρώτη φορά στην ιστορία των μαθητικών παρελάσεων στην Κοζάνη, οι μαθητές των σχολείων της περιοχής κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης για την 99η επέτειο Απελευθέρωσης της Κοζάνης που βρίσκεται σε εξέλιξη, επέλεξαν με μια άκρως συμβολική κίνηση να περάσουν τα δικά τους μηνύματα: Δεν «γύρισαν» το κεφάλι στους επισήμους, αλλά έστρεψαν το βλέμμα τους αλλού, γυρνώντας τους μεταφορικά και κυριολεκτικά «την πλάτη»!
Η μεγάλη πλειοψηφία των μαθητών των περισσοτέρων σχολείων της Κοζάνης –και κυρίως οι μαθητές του 1ου και του 2ου Λυκείου- την ώρα της παρέλασης και ενώ βρίσκονταν μπροστά από τους επισήμους, επέλεξαν να μην γυρίσουν το κεφάλι προς την μεριά των επισήμων, όπως είθισται, αλλά να στρέψουν το βλέμμα τους αλλού, σε μια άκρως συμβολική κίνηση αντίδρασης….
Ενδεικτικά, μόλις ο παραστάτης του σχολείου κατέβασε το χέρι,...
οι μαθητές είτε γύρισαν το κεφάλι από την άλλη μεριά, είτε κοίταξαν ευθεία και όχι προς το μέρος των επισήμων! Ανάλογο περιστατικό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία των μαθητικών παρελάσεων στην Κοζάνη…
 

Σχόλια

 1. μια φορα φτανει ρε παιδια. 1 παρ. = Τελευταια παρ.
  2 παρ. = Προτελευταια Παρ.
  κλπ κλπ

  ενα πραγμα σαν να βλεπω τηλεοραση....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Η ΚΕΦΑΛΗ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΠΙΑΣΙΜΟ ΤΩΝ .....ΟΡΓΑΝΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.