Δυστυχώς επαληθευθήκαμε...

Δείτε στην εικόνα τι γράφουν τα ΝΕΑ σε χθεσινό τους δημοσίευμα..
"20% σταδιακή μείωση προσωπικού, καταργήσεις μονάδων..."
Ας θυμηθούμε τι γράφαμε την Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011..
 ΕΔΩ για τις περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις :
"Σύμφωνα με το μεσοπρόθεσμο, το 2015 οι λειτουργικές δαπάνες των Ενόπλων δυνάμεων θα
ανέρχονται σε 234 εκατ. ευρώ, από 1.112 δις ευρώ που ήταν το 2009. Οι δαπάνες θα είναι δηλαδή μειωμένες κατά 79 % σε σχέση με το 2009 και 69 % σε σχέση με το 2011."
Δυστυχώς επαληθευτήκαμε... 
Θα τα εγκρίνει άραγε όλα αυτά  ο "Ιταλός ελεγκτής" * ή θα μας ζητάει η τρόϊκα να υπογράψουμε και πάλι επιστολές...
Υ.Γ
* "Ο Ιταλός ελεγκτής..." ( ethnos.gr)

Και όμως, παρά τις χθεσινές διαψεύσεις του υπουργείου Αμυνας, υπάρχει ελεγκτής της τρόικας για τους εξοπλισμούς! Είναι Ιταλός, ονομάζεται Ricardo Ecoli, και, φυσικά, δεν... κατοικοεδρεύει στο Πεντάγωνο. Εκ του μακρόθεν τσέκαρε τα στοιχεία του προϋπολογισμού του 2011 για τους εξοπλισμούς, συμπεραίνοντας ότι ήταν πλασματικός! Με μια ματιά μόνο βρήκε ότι από τα 1,3 δισ. ευρώ που είχαν υπολογιστεί, τελικώς δεν θα δαπανηθούν ούτε τα μισά...

Σχόλια

  1. σήμερα δεν βλέπω ¨άπιστους¨ σχολιαστές. Τί έγινε; είναι τόσο έγκυρα τα νέα και ότι λένε είναι η αλήθεια;
    Και για να μην παρεξηγηθώ,δεν λέω ότι λένε ψέματα αλλά, την αλήθεια σε δόσεις έτσι, για να χωνεύεται πιο εύκολα από τους αδαείς ψηφοφόρους, της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.