Δεν είναι δυνατόν να δυσφημίζεται ένα σύγχρονο αεροδρόμιο-πύλη της Θεσσαλίας και γενικότερα της Κεντρικής Ελλάδος

Παρέμβαση Αγοραστού στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης στο ραδιοφάρο του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου.
Κ. Αγοραστός: «Δεν είναι δυνατόν να δυσφημίζεται ένα σύγχρονο αεροδρόμιο-πύλη της Θεσσαλίας και γενικότερα της Κεντρικής Ελλάδος»
Την Τρίτη σε επαναλειτουργία το αεροδρόμιο
Επιστολή προς τη διοίκηση της Υ.Π.Α. απέστειλε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ . Κώστας Αγοραστός ζητώντας την άμεση αποκατάσταση της βλάβης στο ραδιοφάρο του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου. Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ. Αγοραστός αναφέρει:

«Όπως γνωρίζετε, εδώ και μερικές ημέρες ο ραδιοφάρος του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου παρουσίασε βλάβη, με αποτέλεσμα να τίθεται ζήτημα ασφάλειας πτήσεων, προγραμματισμένα δρομολόγια να ακυρώνονται ή να πραγματοποιούνται μέσω άλλων αεροδρομίων και το κοινό να ταλαιπωρείται. 
Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι η αιρετή Περιφέρεια στηρίζει το αεροδρόμιο οικονομικά προσβλέποντας σε τουριστικά οφέλη για όλη την Θεσσαλία. Την στιγμή λοιπόν που το αεροδρόμιο αποτελεί ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας με τις αφίξεις να βαίνουν συνεχώς αυξανόμενες και τις αεροπορικές εταιρίες που το προτιμούν να δρομολογούν και νέους προορισμούς, οι τελευταίες εξελίξεις ακυρώνουν κάθε προσπάθεια που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα. Καλούμε την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας να μεριμνήσει άμεσα για την επιδιόρθωση του ραδιοφάρου ή την αντικατάστασή του, καθώς δεν είναι δυνατόν να δυσφημίζεται ένα σύγχρονο κατά τα άλλα αεροδρόμιο-πύλη της Θεσσαλίας και γενικότερα της Κεντρικής Ελλάδος».
Όπως ανακοινώθηκε, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός με την διοικήτρια της Υ.Π.Α κα Φώφη Παπαδημητροπούλου, πήρε τη διαβεβαίωση ότι την Τρίτη τεθεί σε επαναλειτουργία ο ραδιοφάρος μετά τον απαιτούμενο έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί από ειδικό κλιμάκιο.

Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΤΑΝ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ. ΟΤΑΝ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΟΔΟ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΒΛΑΒΗ Ο ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.