Αποφασίζει η Μέρκελ για εμάς..χωρίς εμάς

ΒΕΡΟΛΙΝΟ (Reuters) - H Άγκελα Μέρκελ αναμένει οι ευρωπαίοι ηγέτες να εκπονήσουν ένα "σχέδιο εργασίας" για την Ελλάδα στη σύνοδο κορυφής την Κυριακή, που ενδεχομένως θα περιλαμβάνει μια μόνιμη αποστολή των διεθνών δανειστών, για την παρακολούθηση των χρεών της Ελλάδας, ανέφεραν πηγές από το κόμμα της Μέρκελ .

Οι ηγέτες της Ευρωζώνης συναντώνται στις 23 Οκτωβρίου για να συζητήσουν περαιτέρω βοήθεια προς την Ελλάδα, με χώρες όπως η Γερμανία και οι Κάτω Χώρες που είναι απογοητευμένες από την έλλειψη προόδου της Αθήνας στις ιδιωτικοποιήσεις και άλλες μεταρρυθμίσεις. Αυστηρότεροι έλεγχοι στην Ελλάδα είναι υψηλά στην ημερήσια διάταξη.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.