Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ!!!! Ανέστειλαν την απεργία οι οδοκαθαριστές και έπιασαν δουλειά να καθαρίσουν την πλατεία Συντάγματος

Ανέστειλαν προσωρινά την απεργία τους οι οδοκαθαριστές και έπιασαν αμέσως δουλειά προκειμένου να καθαρίσουν την πλατεία Συντάγματος που την έκαναν σαν τα μούτρα τους οι μπαχαλάκηδες. Δείτε την αποκλειστική φώτο:


http://2.bp.blogspot.com/_a5UHHbdqz0g/SsanSkCnxAI/AAAAAAAAAnc/XiVTz2B-fEQ/s400/untitled.bmp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.