Ακυβέρνητη χώρα η Ελλάδα...

Ακούει κανείς ...;;
Άδειασμα ή μάλλον καρφί (ταβανόπροκα) στον πρωθυπουργό και ευθεία βολή για πρόβλημα δημοκρατίας στην Ελλάδα, περιείχε απάντηση του Σαρκοζί σε ερώτηση δημοσιογράφου.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι ακριβώς είπε ο Σαρκοζί για την Ελλάδα"Η κ. Μέρκελ είναι υπεύθυνη για την Γερμανία όπως εγώ για την Γαλλία.
Σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να πάρουμε αποφάσεις , υπέρ χωρών για τις οποίες δεν έχουμε εκλεγεί...
Καθένας μπορεί να καταλάβει ότι αυτό θέτει προβλήματα δημοκρατίας.."

Σχόλια

 1. Γιατί να εννοεί την Ελλάδα και οχι την Ιταλία
  http://news.in.gr/world/article/?aid=1231134314
  ή τη Πορτογαλία ή ...
  Αν νομίζετε οτι με ετοιες αναρτήσεις χτυπάτε το ΠΑΣΟΚ είστε γελασμένοι. Το μονο που χτυπάτε είναι την Ελλάδα και τους έλληνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δυστυχώς η ενδοτική κυβέρνηση της Ελλάδας καθημερινά μας οδηγεί βαθύτερα στον βούρκο.
  Οι Έλληνες βιώνουν την εξαθλίωση, η αγορά έχει διαλυθεί, διαλύεται το τραπεζικό σύστημα, η Ένοπλες δυνάμεις δεν έχουν πιστώσεις για ανταλλακτικά και καύσιμα, Τα παιδιά δεν έχουν βιβλία,..... .
  Εκατομμύρια Ελλήνων στους δρόμους και ορισμένοι αυτιστικοί δεν λένε να καταλάβουν τι συμβαίνει.Εκτός και αν αμείβονται αδρά, περιμένουν να εξαργυρώσουν CDS......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για όσους βιάζονται να φωτογραφήσουν την Ελλάδα
  http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231134316

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παιδιά δεν ευνοούσε την Ελλάδα την Ουγκάντα εννοούσε, να ρωτήσουμε και το μάντη Κάλχα γι΄αυτό. Ποιό ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.