Λαμπρινίδης : "Τα μέτρα θα φέρουν ένα καλύτερο μέλλον..."

Είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες δηλώσεις ;;
Σε ποιους απευθύνονται..
Θα μου πείτε τι τον νοιάζει τον κ. Λαμπρινίδη, μήπως τον ακουμπούν τα μέτρα, μήπως αισθάνθηκε πείνα, μήπως βίωσε την αγωνία της ανεργίας, του λουκέτου, της χρεοκοπίας ;;
Δείτε το Βίντεο

Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που δεν είναι ευχαριστημένοι και κάποιοι απ αυτούς είναι στους δρόμους σήμερα, καταλαβαίνουν ότι τα μέτρα αν και τρομακτικά δύσκολα...είναι απαραίτητα και θα εγγυηθούν ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς και τις οικογένειές τους !!

Σχόλια

  1. Που βρέθηκαν όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι που ξαφνικά μπήκαν στην πολιτική ζωή του τόπου. Ποιά είναι η εμπειρία και οι γνώσεις του κ. Λαμπρινίδη που τον καθιστούν κατάλληλο για Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.