Πού βρίσκεται αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός;


Στο πολυτελές ξενοδοχείο Gran Melia, στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, λύνουν τα προβλήματα του Αραβικού κόσμου οι σοσιαλιστές, μακριά από παρελάσεις, διαδηλώσεις και φωνές.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, προεδρεύει στις εργασίες της Ειδικής Επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για την Αραβική Άνοιξη, οι οποίες ...
ξεκίνησαν σήμερα στις 4:00 το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν αύριο στη μια το μεσημέρι. Η Σοσιαλιστική Διεθνής θα ασχοληθεί με ..

την πορεία των αραβικών χωρών και τον εκδημοκρατισμό τους με τη βοήθεια της Ελλάδα, αλλά και με τις βαλκανικές χώρες και την πορεία ένταξής τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μεταξύ των χωρών αυτών είναι η Σερβία.


στιγμές δόξας θα γνωρίσει η εσωτερική πισίνα από τους σοσιαλιστές
Στο περιθώριο της συνάντησης της επιτροπής διοργανώνεται συνάντηση ακτιβιστών-bloggers από διάφορες χώρες του αραβικού κόσμου που έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν ρόλο στην «αραβική άνοιξη».


http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_4220.html

Σχόλια

  1. Μας ενδιαφέρει ο αραβικός κόσμος ή οχι.
    Αν μας ενδιαφέρει καλά κάνει, αν οχι τοτε έχει δίκιο το δημοσίευμα.
    Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
    ΥΓ Αν δεν πήγαινε, μήπως τα μπλογκ θα ξεσάλωναν για τους λόγους που δεν πήγε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ά ρε σοσιαλησταράδες των...... ΜΚΟ. Ξυπνήστε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχως που είναι ξύπνια κάποια βόδια σα και σενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξύπνιος ΒούβαλοςΠαρ Οκτ 28, 07:17:00 μ.μ. 2011

    Χάσαμε την ψυχραιμία μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.