Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτο φιάσκο Βενιζέλου με τις "άκρως απόρρητες λίστες" των μεγαλοφειλετών του δημοσίου. Έξω φρενών οι βουλευτές που τις έλεγξαν!

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/kempapgastras.jpg?w=300
Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε όσους βουλευτές πίστεψαν τις βαρύγδουπες δηλώσεις Βενιζέλου περί εμπιστευτικής λίστας που θα την έβλεπαν μόνο οι βουλευτές με δική τους ευθύνη (!).
Οι δύο λίστες που υποτίθεται θα αποκάλυπταν μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας και οφειλέτες του δημοσίου προσέβαλλαν τη νοημοσύνη όσων τις είδαν. Ειδικά η λίστα των οφειλετών είναι η χιλιοπαιγμένη στο διαδίκτυο που περιλαμβάνει...
νεκρούς, ζόμπι, Πειραϊκή Πατραϊκή και μπορείτε να την δείτε εδώ.
Ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση ήταν η υποτιθέμενη των "Ελβετών" αφού μοσχομύριζε σαν
φρεσκομαγειρεμένο χοιρινό γάστρας. Η σούμα των ποσών δεν έφτανε ούτε στο 1/10 των διαρροών Παγκάλου, γεγονός που εξόργισε τους βουλευτές που μπήκαν στην βάσανο να "αφήσουν τα στοιχεία τους και να υπογράψουν με δική τους ευθύνη" προκειμένου να τις δουν.

Κυβέρνηση μαγειριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.