ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ….

Προς Α.Ε. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παπούλια :
Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε , συσκευή τηλεόρασης στα πρώην ανάκτορα του Άνακτος δεν έχετε; Και αν έχετε, δεν βλέπετε τι γίνεται στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος; Και αν βλέπετε , τι...
 κάνετε; Θέλετε να οδηγήσετε τον κόσμο σε εμφύλιο με απρόβλεπτες συνέπειες;
Διότι Πρόεδρος είστε, κάποια αρμοδιότητα θα έχετε και αν δεν έχετε τότε τι σας χρειαζόμαστε;
Προς κ Γεώργιο Παπανδρέου.


Κύριε Παπανδρέου, θα ήθελα πραγματικά να μου απαντήσετε στο εξής. Αν δεν ήσασταν ο εγγονός του Γέρου της Δημοκρατίας, ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, πιστεύετε ότι θα ήταν ποτέ δυνατόν να γίνετε αρχηγός κόμματος, και να αναλάβετε το αξίωμα του Πρωθυπουργού;

Και κάτι άλλο . Νομίζετε ότι με τις πιέσεις που ασκείτε στους βουλευτές σας (για να μην χρησιμοποιήσω την λέξη που σας αποδίδουν εντός του κοινοβουλίου, βουλευτές σύσσωμης της αντιπολίτευσης), για να ψηφίσουν ένα νομοσχέδιο που οι ίδιοι ομολογούν ότι είναι απαράδεκτο, ασκείτε δημοκρατική εξουσία; Το σχετικό άρθρο του Καταστατικού Χάρτη της Χώρας, το έχετε διαβάσει ποτέ; Ιδού τι γράφει το άρθρο 60 παρ. 1 του Συντάγματος «Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση».

(Όσο για σας κύριοι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας , να χαίρεστε τη συνείδησή σας. Ο λαός σας ευγνωμονεί !!!)

Προς κ. Αντώνιο Σαμαρά

Αν με το τρόπο που αντιπολιτεύεστε και τον τρόπο που επιλέγετε τους συνεργάτες σας, έχετε ως σκοπό και να κυβερνήσετε αυτόν τον τόπο, καλύτερα άστο Πρόεδρε. Θα βρεις το μπελά σου και θα πληρώσεις όλα τα σπασμένα και μάλιστα χωρίς κανένα οίκτο και από κανέναν.

Κάποτε κάποιος, και συγκεκριμένα ο παππούς του νυν πρωθυπουργού, κήρυξε τον ανένδοτο αγώνα κατά των τότε κυβερνήσεων που διόριζε ο ανώτατος άρχων και έβγαζε χιλιάδες ανθρώπων στους δρόμους. Εσύ τι κάνεις; Σε πηγαινοφέρνει ο πρώην συμφοιτητής σου από Μαξίμου στη Βουλή και σε στήνει σε προκαθορισμένη ώρα συνάντησης και το ανέχεσαι. Μπράβο!

Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Σχόλια