Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

Έληξε η απεργία ξεκινά η αποκομιδή των σκουπιδιών

Τον τερματισμό της απεργίας, έπειτα από τρεις εβδομάδες κινητοποιήσεων, αποφάσισαν χθες βράδυ οι εργαζόμενοι στους δήμους και ξεκινάει από απόψε η αποκομιδή των σκουπιδιών κυρίως στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όπου το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο με τόνους σκουπιδιών να έχουν συσσωρευτεί στους δρόμους.
http://citypress-gr.blogspot.com/2011/10/blog-post_5734.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.