Λεφτά Υπάρχουν για Πανηγυριάκια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς !!!



Σήμερα η χώρα βρίσκεται σε ΣΟΚ από την αβεβαιότητα που φέρνει το χθεσινοβραδινό κούρεμα ...
Ποιά είναι λοιπόν η ΠΡΩΤΗ δουλεία του Πρωθυπουργού με το που γύρισε στην Ελλάδα  και "ενημέρωσε" τους Έλληνες ;;;
Μα να μαζέψει τους Σοσιαλιστές για μία πρώτη συνάντηση της ειδικής επιτροπής της
Σοσιαλιστικής Διεθνούς για τον Αραβικό κόσμο (όσους δηλαδή συντρόφους Σοσιαλιστές Άραβες έμειναν μια και τώρα τελευταία αραιώνουν τις τάξεις της Σ.Δ...) , που πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης !!!
Στη συνεδρίαση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι κομμάτων από διάφορες χώρες του Αραβικού κόσμου, καθώς και σημαντικός αριθμός εκπροσώπων κομμάτων-μελών της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Ειδικότερα, η συζήτηση στην Επιτροπή θα επικεντρωθεί στις παρακάτω θεματικές:
-Προκλήσεις και ευκαιρίες από τη μετάβαση στη δημοκρατία: οι εναλλακτικές προοπτικές.
-Τα κινήματα για την αλλαγή: διαμορφώνοντας κοινές προσεγγίσεις και στόχους.
-Ενδυναμώνοντας τους νέους πρωταγωνιστές και μεταρρυθμίζοντας παλιούς θεσμούς.
-Τι ρόλο μπορεί να έχει η σοσιαλδημοκρατία. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα μηνύματα της περιοχής και διαμορφώνοντας ένα πρόγραμμα δράσης.
Μένω στο τελευταίο που δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο...
Έλα ντέ;;;
Τί ρόλο μπορεί να έχει η σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα , αλλά και στις περισσότερες Αραβικές χώρες όπου η δημοκρατία είναι κάτι το νεφελώδες...
Όσο δε για τα μηνύματα της περιοχής ... Καλύτερα να μήν τα περάσετε στο "Ντούκου" όπως έκαναν άλλοι σοσιαλιστές Άραβες και ξέρουμε που κατέληξαν...

Σχόλια

  1. Μπορώ να μαθω τι κόστος δαπανήθηκε και από ποιό προυπολογισμό ?
    Περιμένω τα στοιχεία, γιατί αν δεν τα δώσετε είστε απλοί λασπολόγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.