Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

«Ναι» της Μέρκελ σε κούρεμα του ελληνικού χρέους;

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ φέρεται να έχει δηλώσει στην κοινοβουλευτική ομάδα των χριστιανοδημοκρατών ότι η Ελλάδα χρειάζεται κούρεμα γύρω στο 40-50%.

Αυτό υποστηρίζουν βουλευτές των χριστιανοδημοκρατών, που ήταν παρόντες στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Μιλώντας στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων τονίζουν ότι
κατά την καγκελάριο, δεν αρκεί το συμπεφωνημένο «μείον 21%» του χρέους, αλλά θα πρέπει να επιβληθεί μεγαλύτερη απομείωση.
Επίσης η κυρία Μέρκελ φέρεται να έχει δηλώσει ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για να επιλύσει προβλήματα ρευστότητας των τραπεζών. Θεωρείται ότι αυτό παραμένει μία βασική διαφορά μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας, ωστόσο η ίδια η κ.Μέρκελ είπε στους βουλευτές της ότι σε ουσιώδη ζητήματα δεν υπάρχουν διαφωνίες με το Παρίσι.
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15477931,00.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.