Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτο: Προεκλογικό όπλο στη Βουλγαρία...ο Παπανδρέου!Μπορίσοφ: Είμαστε καλά κοιτάξτε τους Έλληνες!!!
Ευτυχείς χαρακτήρισε τους συμπολίτες του ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ, για το πάγωμα των αποδοχών τους. Ως παράδειγμα προς αποφυγή χαρακτήρισε τους Έλληνες και αυτά που περνάνε εξ αιτίας των κινήσεων του πρωθυπουργού τους τα τελευταία δυο χρόνια!
Σα να τους είπε:
'Ψηφίστε με για να μη γίνετε ...Ελλάδα'!!!
Το κατόρθωσε και αυτό ο Γιώργος Παπανδρέου: να μας πιάνουν στο στόμα τους οι Βούλγαροι πολιτικοί ως ...παράδειγμα προς αποφυγή!
'Πρέπει να τα πουλήσουν όλα για να ξεχρεώσουν' ' Θα πληρώνουν
μέχρι να πεθάνουν' και άλλα τέτοια ...κολακευτικά για την πατρίδα μας!
Ο περίγελος και των Βαλκανίων!!!
(Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός τα είπε αυτά σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό κανάλι της γείτονος)
Πηγή: Αγγελιοφόρος

http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_2204.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.