Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Έκραξαν τους βουλευτές Γιαννακοπούλου και Βουδούρη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας - Δείτε το βίντεο!

Τα άκουσαν κανονικά οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης και Νάντια Γιαννακοπούλου απο τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Τους ζήτησαν να πάψουν να ειναι...

πειθήνια όργανα του κόμματος τους και επιτέλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ψηφίζοντας "οχι" στο προωθούμενο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης!
Τι απάντησαν οι εν λόγω βουλευτές; Δείτε το βίντεο!
http://enaigeira.blogspot.com/2011/10/blog-post_2867.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.