Ακυρώθηκε η παρέλαση

Πρωτοφανή τροπή είχε η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, η οποία τελικώς ακυρώθηκε λόγω συγκέντρωσης διαδηλωτών, προκαλώντας ταυτόχρονα την οργή του προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος αποχώρησε ακούγοντας διαδηλωτές να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα εναντίον του.

Σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ΝΤΡΟΠΗ.
    ΝΤΡΟΠΗ σε αυτούς που βεβήλωσαν τη σημερινή ημέρα.
    ΝΤΡΟΠΗ σε αυτούς που δεν σέβονται τους αγώνες του ελληνικού λαού στο παρελθόν και στο παρόν
    ΝΤΡΟΠΗ σε αυτούς που δεν σεβάστηκαν το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.
    ΝΤΡΟΠΗ σε ατούς που υποκινούν άμεσα ή έμεσα τέτοιες ενέργειες.
    ΝΤΡΟΠΗ σε αυτούς που βάζουν το κόσμο να στρέφετε κατά του προσώπου του Προέδρου.
    ΝΤΡΟΠΗ σε αυτούς που πάνε να εκμεταλλευθούν αυτη τη κατάσταση αντι να την καταδικάσουν.
    ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στη Κα Φωτεινή Πιπιλή για τις δηλώσεις της στο ALTER.
    Δυστυχώς ο κ. Σαμαράς τα έμπλεξε
    http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/251564/olethrios-tropos-adidrasis-se-mia-olethria-politiki/
    και δεν βλέπω καμμία δήλωση για την ασέβεια στο πρόσωπο του Προέδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.e-erevna.gr/portal/story.aspx?ID=80679.0000
    ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ

    Προσθήκη στα αγαπημένα Εκτύπωση Αποστολή κειμένου


    Ήταν μια ηλιόλουστη μέρα 12 Ιανουαρίου 1985 όταν ο σημερινός πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας σήκωσε τη μπάρα του τελωνείου Κακαβιάς ως ΥΠΕΞ τότε η οποία ήταν κατεβασμένη απ’ το 1945 ούτε λίγο ούτε πολύ σαράντα ολόκληρα χρόνια.
    Μετά τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την περιχαράκωση των δυο κόσμων σε ανατολικό και δυτικό μπλοκ με τις δυο υπερδυνάμεις ΗΠΑ και ΕΣΣΔ.
    Ο Παρτιζάνος της Αλβανίας Ενβέρ Χότζα μάντρωσε τον Αλβανικό λαό εντός των συνόρων με μια ιδιαιτερότητα στην Ελληνοαλβανική συνοριογραμμή τοποθέτησε διπλή περίφραξη με ηλεκτροφόρα καλώδια έτσι ώστε ουδείς Αλβανός ή μειονοτικός να μπορεί να διαφύγει στην Ελλάδα.
    Ένα κομμάτι της Ελληνικής μειονότητας ανθρώπων της επιστήμης και της διανόησης μετακινήθηκαν απ’ τον Ενβέρ Χότζα στα βόρεια στα Σκόδρα, ένα άλλο κομμάτι συνεργάστηκε με τον δικτάτορα. Η χώρα βυθίζεται στο σκοτάδι, αποκλεισμένη απ’ τον έξω κόσμο, σε όλη την επικράτεια κτίζονται χιλιάδες πολυβολία για τον έξωθεν κίνδυνο.
    Η προπαγάνδα οργιάζει, ιδιαίτερα στο ότι η Ελλάδα πεινάει δεν έχουν οι Έλληνες να φάνε, ενώ οι Αλβανοί έτρωγαν καλαμποκάλευρο, ούτε καν γνώριζαν το σταυρόψωμο.
    Φωτό: Δίπλα ηλεκτροφόρα καλώδια στην κορυφογραμμή δεξιά της Κακαβιάς το 1985 ξηλώθηκαν το 1991 από τους πεινασμένους και αγανακτισμένους Αλβανούς και μειονοτικούς.
    Το 1985 πάρθηκε η απόφαση απ’ την Ελληνική κυβέρνηση να «Άρει το εμπόλεμο» με την Αλβανία που κρατούσε 40 χρόνια. Έγινε μεγάλη συζήτηση στην Ελληνική Βουλή και τότε ο αείμνηστος Αβέρωφ δήλωνε ότι όταν έρθει στην εξουσία θα επαναφέρει το εμπόλεμο, αυτό όμως δεν έγινε ποτέ γιατί ούτε ο ίδιος ήρθε στην εξουσία, αλλά και ούτε οι λαοί γυρίζουν πίσω.
    Είναι αυτονόητο ότι οι λαοί γκρεμίζουν τείχη, δεν χτίζουν τείχη και φράχτες με σύρματα και ηλεκτροφόρα καλώδια.
    Την ημέρα που ανέβηκε η μπάρα στην Κακαβιά από τον κ. Παπούλια και έκτοτε οι δυο γειτονικοί λαοί άρχισαν να επικοινωνούν αρχικά σε πολιτιστικά.
    Είχα την τύχη με άλλους δυο φίλους του προέδρου του κουμπάρου του Γιάννη Γοδέβενο απ’ το Μέτσοβο και τον πρόεδρο του Νησιού των Ιωαννίνων κ. Βασίλη Θαυμαστό να βρεθούμε με τον κ. Παπούλια στην Κακαβιά.
    Εκείνο που μου έμεινε ήταν η μαζική παρουσία των κατοίκων των Ελληνόφωνων χωριών κοντά στην Κακαβιά όπως ο Γλύνας γενέτειρα του αείμνηστου συμπολίτη Γυμνασιάρχη Χρίστου Γκίκα κατέκλυσαν τα υψώματα γύρω απ’ το τελωνείο κοιτάζοντας με απορία προς την Ελληνική επικράτεια.
    Λέγοντας μέσα τους άραγε που να είναι ο παράδεισος; Μέσα ή έξω απ’ τα σύρματα. Ο κ. Παπούλιας εκείνη την ημέρα είπε, αυτή η μπάρα δεν θα ξανακατέβει, θα γίνει σύμβολο επικοινωνίας και σύμβολο ειρήνης και φιλίας των δυο γειτονικών λαών.



    Η ΕΡΕΥΝΑ 14 Ιανουαρίου 2010, αρ. φύλλου 15402, σελίδα 11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ σε αυτούς που ξεπουλούν την Ελλάδα και σ΄αυτούς που ανέχονται εκχώρηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμε κραυγάζοντα κατανομασε τους και βαλε και το ονοματάκι σου για να έχεις την ευθύνη των λόγων σου. Διαφορετικά βουλωσέ το ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας την πέσανε και οι..... επώνυμοι-ανώνυμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.