Κράξιμο στον υπουργό Μιλτιάδη Παπαϊωάννου"Θερμή" Υποδοχή επεφύλαξαν σήμερα το πρωι οι εργαζόμενοι της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, στον Υπουργό Μιλτιάδη Παπαϊωάννου "ευχαριστώντας" τον έτσι για το χθεσινοβραδυνό "σώσιμό" τους, μέσω της θετικής του ψήφου, στο Πολυνομοσχέδιο που επέβαλλαν οι ξένοι δανειστές μας.
Δείτε το σχετικό βίντεο:...neakeratsiniou.blogspot.com

Το είδαμε  ΕΔΩ

Σχόλια

 1. Θέλεις να μάθεις τι αποτελέσματα έχει η αντίσταση του λαού;
  Θέλεις να μάθεις πως μπορούμε να αποτρέψουμε την επικείμενη πτώχευση της Ελλάδας;
  Θέλεις να μάθεις πως μπορούμε να απαλλαγούμε εδώ και τώρα από την νέα κατοχή;

  Ελα μαζί μας στις 24/10/11 και ώρα 19:00
  στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ανδρέας Παπανδρέου
  (Τζ. Κέννεντυ & Γιαννιτσών) στο Περιστέρι
  (ακολουθούν οδηγίες μετάβασης στο κλειστό Περιστερίου)

  http://www.epam-hellas.gr/programma_drasewn/336/Ekdilosi.htm

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.