Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Ρομπόπουλος: "Τη Δευτέρα θα υποβάλλω την παραίτησή μου"


Στην αρχή της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να παραιτηθεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Θεσσαλονίκη».
Σύμφωνα με το βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ η απόφαση είναι τελεσίδικη και έγκειται στο γεγονός ότι δεν μπορεί πλέον να μη γνωρίζει τι ψηφίζει, αναφερόμενος, στα νομοσχέδια που καταθέτει η κυβέρνηση προς ψήφιση .
«Τη Δευτέρα θα καταθέσω την παραίτηση μου και θα παραχωρήσω τη βουλευτική μου έδρα στον επόμενο βουλευτή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρομπόπουλος.
http://spnews.gr/politiki/pasok/13689-ypovalw-thn-paraithsh-mou-rompopoulos

http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_1384.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.