Πυρά Σηφουνάκη σε παπά της Λήμνου

Άγρια επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Νίκου Σηφουνάκη κατά ιερέα της Λήμνου, αλλά και των σημερινών σχέσεων Εκκλησίας - κράτους.
Αφορμή ο πανηγυρικός που εκφώνησε ιερέας, και καθηγητής Λυκείου, στο μητροπολιτικό ναό της Μύρινας το περασμένο Σάββατο, με αφορμή την 99η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού από τους Οθωμανούς.
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα καταγγέλλει ο κ. Σηφουνάκης, «κάποιος ιερέας ονόματι Νικόλαος Καλογιάννης, ενώπιον πολιτών, βουλευτών, τοπικών αρχών και πιστών, καλούσε με πύρινο λόγο το λαό να εξεγερθεί: Ενάντια στο καθεστώς της "υποτέλειας", ενάντια στην Ευρώπη που "ρουφά" το αίμα του ελληνικού ορθόδοξου λαού και ενάντια στην ντόπια "κατοχική" κυβέρνηση και την ξένη τροϊκανή πολιτική εξουσία, σηκώνοντας δυνατά το χέρι εναντίον τους, να εκδιωχθούν με κάθε τρόπο».
Ο Νίκος Σηφουνάκης επιτέθηκε κατά του ιερέα, καταγγέλλοντάς τον ως διπλοθεσίτη στα υπουργεία Παιδείας και Οικονομικών, ενώ με ανακοίνωσή του υποστηρίζει πως «ο εκσυγχρονισμός του κράτους σαφώς συμπεριλαμβάνει την απελευθέρωση κλειστών επαγγελμάτων, αλλά δεν μπορεί ν' αφήσει εκτός προνόμια αρχιερατικά και ο λογαριασμός να στέλνεται στο κράτος για χριστιανικούς παχυλούς μισθούς, λιμουζίνες και οδηγούς, γραμματείς και ιπποκόμους εφ' όρου ζωής στην υπηρεσία τους».

Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στον ιερέα Νικολαο Καλογιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΤΕΡ ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΩΡΗ ΜΕ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ Κ. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ.ΘΑ ΤΙΜΟΡΩΘΗΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να αγιάσει το στόμα σου Σηφουνάκια.
    Καιρός είναι να πληρώσουν και τα ρασοφόρα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κ.ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ .Ο ΠΑΤΕΡ ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΤΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ.ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.Ο ΠΑΤΕΡ ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΩΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ.ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.