Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Ποιος πολιτικός χειροκροτήθηκε το πρωί στον Άγιο Δημήτριο και έκανε και δηλώσεις στους δημοσιογράφους;

Σε αντίθεση με τους υπουργούς της κυβέρνησης και άλλους επίσημους, τους οποίους αποδοκίμασε έντονα ο συγκεντρωμένος κόσμος έξω από τον Άγιο Δημήτριο, ο

Απόστολος Τζιτζικώστας ήταν από τους λίγους που δέχτηκαν θερμή υποδοχή με παροτρύνσεις και χειροκροτήματα. Έτσι λοιπόν, την ώρα που κάποιοι πολιτικοί έτρεχαν για να μπουν μέσα στο Ναό, ο ίδιος δε χρειάστηκε να βιαστεί, καθώς συζητούσε με τον κόσμο που του έσφιγγε το χέρι και τον αγκάλιαζε. Μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης ήταν ο μόνος που μπόρεσε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, μετά το τέλος της Δοξολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.