Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Αυτόν τον άνθρωπο μας πουλούσαν για "Ίνδαλμα" τα ΜΜΕ...Την παραίτησή του υπέβαλε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας στις 22 Σεπτεμβρίου ο Κώστας Κεντέρης, μια εβδομάδα μετά την πρόσκληση κατάταξης, που είχε απευθύνει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας προς τους Ολυμπιονίκες.
Ο Κώστας Κεντέρης υπήρξε αξιωματικός της Π.Α από το 2000, σαν επιβράβευση της Ελλάδας για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ ...


Μόλις λοιπόν του ζητήθηκε να παρουσιαστεί προτίμησε να παραιτηθεί...
Πάλι καλά που δεν έπεσε από καμία μοτοσυκλέτα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.