Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

Τα Σκόπια καλούν την Ε.Ε να ανακοινώσει πτώχευση της Ελλάδας..

Το eubusiness σε χθεσινό του άρθρο γράφει:
"Η Ελλάδα είναι σε ένα μεγάλο χάος ... και είναι προφανές ότι η Ευρώπη έχει αποτύχει μέχρι στιγμής να βρει μια καλή λύση," δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Stavreski, αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας.
"Θα ήταν καλύτερα για την Ευρώπη να ανακοινώσει επίσημα

πτώχευση της Ελλάδας, που είναι βέβαιο ότι θα συμβεί το συντομότερο δυνατό", δήλωσε ο Stavreski.
Είναι δυνατό να διασχίσουμε τα σύνορα μόνο με τα πόδια.
Ο Stavreski δήλωσε ότι η ΠΓΔΜ έχει υποστεί σοβαρή ζημιά εξαιτίας του κλεισίματος των συνόρων, ζημιά που "κανείς δεν θα μας πληρώσει."
"Η πτώχευση θα σταθεροποιήσει την αγορά και χωρίς αυτήν, η αβεβαιότητα στην περιοχή δεν θα εξαφανιστεί", είπε ο Stavreski..


Υ.Γ
Εδώ κολλάει αυτό που λέμε..
Μάθανε ότι @@@μαστε πλακώσανε κι οι γύφτοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.