Ξεπουλάτε τα πάντα! Όχι και την εθνική μας συνείδηση κύριοι!


Δελτίο Τύπου σχετικά με την απαγόρευση συμμετοχής στις παρελάσεις
Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011
Έκπληκτοι είδαμε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, που υπογράφει ο Ειδικός Γραμματέας Μιχάλης Κοντογιάννης (Αρ. Πρωτ. : 119333 / Γ4), σύμφωνα με το οποίο τα σχολεία που είχαν καταλήψεις πάνω από τέσσερις ημέρες δεν πρόκειται να λάβουν μέρος στις παρελάσεις, ώστε να μη χαθούν διδακτικές ώρες για τις πρόβες!
Η κατάκτηση των προγόνων μας να ζούμε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, δεν μπορεί να μπει στο ίδιο καζάνι με τις καταλήψεις και τις χαμένες ώρες μαθήματος.


Η Μαθητική Ανεξάρτητη Κίνηση και η ΟΝΝΕΔ, καλούμε το Υπουργείο να λάβει πίσω άμεσα την προκλητική αυτή απόφαση και προτείνουμε οι πρόβες να πραγματοποιούνται μετά το τέλος του σχολικού ωραρίου.

Η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει να ξεπουλήσει τα πάντα! Η ιστορική όμως μνήμη και η δυνατότητα να τιμάς όσουν έδωσαν τη ζωή τους για εσένα, δεν είναι για πούλημα!
Το μήνυμα της αξιοπρέπειας, της αντίστασης και του ΟΧΙ στην υποταγή θα το τιμήσει η νέα γενιά, αφού οι υπόλοιπες απέτυχαν...

Σχόλια

  1. Οταν αποκτήσετε πολιτικά δικαιώματα τότε να μιλήσετε, μέχρι τότε το γαλατάκι σας και ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @07:06 Δεν πρέπει να είσαι Έλληνας. Μήπως είσαι ιδιότης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ που δεν ανέχομαι ομάδες αμούστακων παιδιών, καθοδηγούμενα από τα πολιτικά πάθη των γονιών τους, .να καταστρέφουν τα σχολεία που είναι περιουσία του ελληνικού λαού και να απαγορεύουν την μάθηση στα υπόλοιπα παιδιά. Αν σου αρέσει αυτή η κατάσταση πές μου που μένεις να σου στείλω τον λογαριασμό των καταστροφών.
    ΥΓ Εσύ δεν μου φαίνεσαι για έλληνας καθώς η λέξη ιδιότης (απλούστερα ιδιότητα) δεν συντάσσεται με το ρήμα είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρε κουτό, βρε κουτό με κατάλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φίλε Ανώνυμε "Κριτή των πάντων", διακρίνω κομπλεξισμό...
    πρώτον, η δήλωση των παιδιών της ΜΑΚΙ τι κακό έχει? σε πειράζει ότι έχουν αξίες και αγαπάνε την Πατρίδα όταν οι "μουστακάτοι" μεγάλοι τα ξεπουλάνε όλα???
    δεύτερον, η ΜΑΚΙ δεν συμμετείχε σε καταλήψεις και καταστροφές και καλό είναι όταν κρίνεις να είσαι και ενημερωμένος. Έστω λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για απάντηση διαβάστε
    http://www.stoxos.gr/2011/10/83-84.html
    http://onned.gr/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=16&Itemid=174
    Ποιοί ηγούνται της ΜΑΚΙ ? Ποιοί υπογράφουν την ανακοίνωση ? Άγνωστον ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και προπαγανδιστής και απληροφόρητος φίλε ανώνυμε!!!
    κάτσε σπίτι σου και διάβασε τον κατά τα λοιπά συμπαθέτατο ΣΤΟΧΟ (που τον διαβάζω κι εγώ που και που, αλλά μάλλον θα τον κόψω εντελώς πλέον).
    και να ξέρεις πως η άγνοια σου και η απουσία γνώσης γεγονότων και πράξεων, δεν σημαίνει πως αυτό που εσύ δεν φρόντισες να ξέρεις είναι το "κακό" και "κατακριτέο".
    και φροντίστε κάποιοι να μην απαξιώνεται τον χώρο της δεξιάς. "Ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.