Η Ελλάδα θα γίνει αποικία ;;


Reuters
- ''Κατεβάζουν πρόταση να τεθεί η Ελλάδα υπό εποπτεία με περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας της''

- ''Η ομάδα δράσης του Horst Reichenbach θα αποκτήσει ορισμένες ....

εκτελεστικές αρμοδιότητες''

- '' Ή θα γίνει αυτό, ή οι Έλληνες δεν θα λάβουν άλλα χρήματα''- ''Η επίσημη εξουσία δεν θα είναι πλέον στα χέρια τους, οι Έλληνες πρέπει να το δεχθούν αυτό''


Εαν αληθεύει το δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, τότε η χώρα μας περνάει σε ξένα χέρια, 70 χρόνια μετά την γερμανική κατοχή και 190 χρόνια μετά την επανάσταση κατά του Τουρκικού ζυγού.


Σύμφωνα πάντα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, το ευρωπαικό σχέδιο είναι να αφαιρεθούτν αρμοδιότητες από την ελληνική κυβέρνηση και να δοθούν στην ομάδα δράσης ''Task Fource'' υπό την ηγεσία του Horst Reichenbach.


Με το εκβιαστικό δίλημμα '' ή θα γίνει αυτό, ή δεν θα λάβουν άλλα χρήματα'' ευρωπαίος αξιωματούχος εκμυστηρεύεται ανώνυμα στο Reuters, πως μεθοδεύονται οι εξελίξεις ώστε να αναλάβει η ομάδα δράσης κρίσιμες λειτουργίες του κράτους, με πρώτη τις αποκρατικοποιήσεις.

Ένδειξη του τι ετοιμάζεται είναι οι λέξεις που επιλέγει να διαρρεύσει στο Reuters ευρωπαική πηγή :'' Το μέγεθος της παρέμβασης θα είναι άνευ προηγουμένου.Εάν είχαμε ενδείξεις υπεύθυνης διαχείρισης όπως συνέβη στην Ιρλανδία, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αυτό όμως, λείπει στην Ελλάδα.Είναι σαφής η στήριξη για μεγαλύτερη εποπτεία στην Ελλάδα.Θα υπάρξει μεγάλη αντίσταση. Η επίσημη εξουσία δεν θα είναι πλέον στα χέρια τους, οι Έλληνες πρέπει να το δεχθούν αυτό''.
Πως σχεδιάζουν να μας καταλάβουν
Η πρόταση που έχει ως τώρα προκριθεί, και δημοσιεύεται στο Euro2day, είναι να ενισχυθεί με εκατοντάδες ξενόφερτους τεχνοκράτες η ομάδα δράσης της Κομισιόν που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα.
Μεταξύ των σεναρίων είναι και η δημιουργία ενός μόνιμου σώματος που θα εδρεύει στην Αθήνα και θα συνεχίζει τη δουλειά της τρόικας.
Παγώνει κανείς διαβάζοντας την περιγραφή του ευρωπαίου αξιωματούχου στο Reuters :''Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει ελληνικά, αλλά που να μην είναι με την πλευρά των Ελλήνων.Πρέπει να παρουσιαστεί προσεκτικά, ας το ονομάσουμε τεχνική βοήθεια.. ή κάπως αλλιώς. Δεν μπορούμε να τους ποδοπατήσουμε''.
Σύμφωνα με το πρακτορείο οι μόνοι στην Ευρώπη που αντιστέκονται σε αυτό το σχέδιο είναι οι Ιρλανδοί που το χαρακτηρίζουν ''ως μία νέα μορφή αποικιοκρατίας''.
newsit


http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_2705.html 

Σχόλια

 1. Αν αυτά που διαρρέουν στο διαδίκτυο για τη σημερινή συναντηση Παπανδρέου - Σαμαρα είναι αλήθεια

  http://fimotro.blogspot.com/2011/10/blog-post_7952.html
  http://fimotro.blogspot.com/2011/10/blog-post_2002.html
  http://fimotro.blogspot.com/2011/10/blog-post_5929.html
  http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/246766/pliris-diastasi-apopseon-samara-papandreou/
  http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=101682&catid=13
  http://www.tsantiri.gr/politiki/provlimatismenos-efige-o-samaras.html
  http://troktiko.eu/?p=319571

  και αν αναλογιστώ αυτά που είχε πεί η Μπενάκη στον Παπούλια το 2005
  http://www.youtube.com/watch?v=AMwpBzdzo_M&feature=related

  Τότε ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα χειρότερα έρχονται και οι μόνοι υπαίτιοι θα είναι οι δυο τους. Καθώς δεν είναι δυνατόν στη παρούσα κατάσταση οι δύο πολιτικοί παράγοντες να μην μπορούν να συνενοηθούν ξεπερνόντας το ΕΓΩ τους και να μην μπορούν να κατανοήσουν οτι πρέπει να βάλουν πάτω από τους προσωπικούς και μθκρο-κομματικούς εγωισμούς το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ . Εξ αλλου τα κομματά τους κυβέρνησαν τα τελευταία 37 χρόνια την Ελλάδα και αυτά και μόνο αυτά είναι υπεύθυνα για τη σημερινή μας κατάντια, άσχετα με τα ποσοστά υπαιτίοτητας κάθε κόμματος.

  Οσο για τους οπαδούς των κομμάτων εξουσίας καλό είναι να βγάλουν τις κομματικές τους παρωπίδες, να δουν κατάματα την ΑΛΗΘΕΙΑ, να αισθανθούν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και να ΑΠΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ από το κομματικό όπιο που τους σερβίρουν τόσα χρόνια.

  ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ - ΜΙΑ ΨΥΧΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.