Μέρκελ: Επιθυμητή μια μόνιμη επιτήρηση της Ελλάδας !!!

Toν Γιώργο τον ρώτησε ;;;
Η Γερμανίδα καγκελάριος τόνισε ότι το ζητούμενο είναι να βρεθούν βιώσιμες λύσεις για τις υπερχρεωμένες χώρες της Ευρωζώνης και να αποτραπεί το ενδεχόμενο επέκτασης της κρίσης. Για το κούρεμα, ζήτησε μεγαλύτερη συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών στο δεύτερο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας από εκείνη που προβλέπει η 21η Ιουλίου. Στόχος θα πρέπει να είναι να μειωθεί το χρέος στο 120 % επί του ΑΕΠ μέχρι το 2020.

Επιθυμητή μια μόνιμη επιτήρηση της Ελλάδας
Αυτός ο στόχος για τη μείωση του χρέους όμως, πρόσθεσε η Ανγκελα Μέρκελ δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς μεγαλύτερη συμμετοχή των ιδιωτών. Είπε ότι θα πρέπει να συνοδεύσουμε την Ελλάδα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη, αλλά προειδοποίησε ότι το κούρεμα δεν λύνει όλα τα προβλήματα, θα πρέπει να υλοποιηθούν επίπονες μεταρρυθμίσεις.
Στο πλαίσιο αυτό χαρακτήρισε επιθυμητή μια μόνιμη επιτήρηση της Ελλάδας καθώς όπως είπε δεν αρκεί να πηγαινοέρχεται η τρόικα κάθε 3 μήνες στην Αθήνα.

Deutsche Welle

Σχόλια

  1. Τον Γιώργο γιατί να τον ρωτήσει; Σάμπως έχει πυγμή να απαντήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μας τρελλάνουν
    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=26275&Itemid=160

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.