Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον ρόλο των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Πραγματικά απίστευτες οι χθεσινές αποκαλύψεις από τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" στο ΚΟΝΤΡΑ TV.
Αποκαλύψεις που βασίζονται σε αλληλογραφία τόσο της Ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, όσο και της Αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα.
Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν πως έβλεπαν ....


τον Καραμανλή καθώς και τις προβλέψεις-μεθοδεύσεις για τα εθνικά και ενεργειακά θέματα, με την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον κ. Παπανδρέου.
Αυτά που ακούγονται είναι απίστευτα...


Σχόλια

  1. Τα πουλημένα ΜΜΕ ευθύνονται για την ελλειπή και παραπλανητική ενημέρωση των Ελλήνων με σκοπό το ξεπούλημα/ακροτηριασμό της χώρας.
    Οι πουλημένοι δημοσιογράφοι και διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες καναλάρχες χέρι χέρι με τους πουλημένους πολιτικούς.
    Όλοι θα κριθούν και θα λογοδοτήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.