Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Ρεπορτάζ για την τροποποίηση του νόμου για τους έχοντες ηλικία κάτω των 55 ετών και η άποψη του προέδρου της ΕΑΑΣ Λάρισας επί του θέματος


Οι θέσεις των Ενώσεων Αποστράτων για την τροποποίηση του νόμου για τους έχοντες ηλικία κάτω των 55 ετών όπως εκφράστηκαν στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ Τηλεόραση από τον πρόεδρο της ΕΑΑΣ Λάρισας.

http://eaaslarisas.blogspot.com/2011/10/55_7863.html

1 σχόλιο:

 1. K. πρόεδρε, δεν μας τα λές καλά.
  Γιατί οσοι έφυγαν με λιγότερα από 30 χρόνια και πάνω από 25 τιμωρήθηκαν ?
  Επιλογή τους δεν ήταν να υποβάλλουν αίτηση αποστρατείας και να περιέλθουν στην ιδιότητα του πολίτη .
  Μήπως δεν ήξεραν οτι φεύγοντας με λιγότερα από 30 χρόνια παίρνεις μειωμένη σύνταξη και μειωμένο εφ΄ άπαξ ? Αυτό δεν επέλεξαν ?
  Τι θέλεις,όσοι φεύγουν μετά από 25 να παίρνουν πλήρη σύνταξη και όλο το εφ΄απαξ για να μην τους θεωρείς "τιμωρημένους".
  Οσον αφορά τη μείωση του 40% για αυτή τη κατηγορία τι θεωρώ και εγώ έως ενα σημείο άδικη για αυτούς ειδικά που έφυγαν πρίν το 2010, αλλά το μέτρο δεν αφορά αποκλειστικά μόνο στρατιωτικούς. Αφορά όλους του δημόσιου τομέα που έφυγαν με λιγότερα χρόνια και αυτοί είναι "ουκ ολίγοι" και πολλές και διάφορες κατηγορίες.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρω για τη φιλοξενία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.