400.000.000 ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΕΔΑΝΕΙΣΕΝ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑΝ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 18-4-1964 
Δώστε μας πίσω αυτά που σας ΔΑΝΕΙΣΑΜΕ το 1942 μαζί με τους τόκους που μας χρεωστάτε..


Σχόλια

 1. Σιγά μην τα ζητήσουν οι γερμανοτσολιάδες που μας κυβερνούν σήμερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. H ολη αλήθεια για το δάνειο :

  http://antibaro.gr/forum/1088

  http://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=17826&subid=2&pubid=125674790#

  http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1578471&nt=103

  http://www.youtube.com/watch?v=NOXWUtenzM4

  Οσο για το σχόλιο του @ 3.09, αγαπητέ φίλε δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα στη σημερινή κυβέρνηση όταν από το 44 μέχρι σήμερα έχουν περάσει 67 χρόνια και έχουν μεσολαβήσει πάνω από 20 κυβερνήσεις.
  Αυτοί που φέρουν την μεγάλυτερη ευθύνη είναι αυτοί που κυβέρνησαν τη χώρα ειδικά τη περίοδο 50 - 67 και αυτοί όλοι ξέρουμε ποιοί ήταν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.