Τι ακριβώς δήλωσε ο Βενιζέλος για το 40%, στους απόστρατους κάτω των 55 ετών.


Με βάση τα πρακτικά της Βουλής, σήμερα το πρωί ο κ. Βενιζέλος ανέφερε:
"Σας λέω, λοιπόν, εγώ τώρα ότι εάν πρέπει να διευκρινίσουμε και αυτό στο νομοσχέδιο, θα διευκρινίσουμε ότι δεν υπάγονται στον περιορισμό και εξαιρούνται όσοι αποστρατεύτηκαν με απόφαση της υπηρεσίας και όσοι αποστρατεύτηκαν έχοντας συμπληρώσει τριάντα πέντε συντάξιμα χρόνια
-πραγματικά και πλασματικά- εφόσον, όμως, έχουν καταβάλει εισφορές για τριάντα πέντε χρόνια.
Άρα, εάν κάποιος έχει αποχωρήσει από την υπηρεσία με αίτησή του, έχοντας τριάντα πέντε αναγνωρισμένα συντάξιμα χρόνια -πραγματικά και πλασματικά- και έχει πληρώσει εισφορές για τριάντα πέντε χρόνια, δεν θα υπαχθεί στον περιορισμό ακόμη και εάν είναι κάτω των πενήντα πέντε."

Σχόλια

  1. Ποιος πιάνει τελικά το μέτρο ?

    Ας δούμε τι λένε οι αριθμοί :
    - Ηλικία εισόδου στη στρ, σχολή : 18 (ελαχιστο)
    - Χρόνια πραγματικής υπηρεσίας : 30
    - Χρόνια πλασματικής υπηρεσίας : 5 (εκστρατείας μέχρι 1994) ΣΗΜ. Δεν υπολογίζω τα λοιπά (πτητικά - καταδυτικά - πτωτικά κλπ)
    - Ηλικία εξόδου : 48

    Αρα επηρεάζει αυτούς που έφυγαν με αιτησή τους (για να επανέλθουν στην ιδιότητα του πολίτη) κάτω των 48 και αυτή τη στιγμή είναι κάτω των 55.

    Από αυτούς οι περισσότεροι έφυγαν για να δουλέψουν στα "μαύρα", με μπλοκάκι, σε διεθνείς οργανισμούς και σε προσωπικές επιχειρήσεις (των ιδίων η συζύγων) ή και ως απλοί εισοδηματίες από οικογενειακές περιουσίες.

    Οι υπόλοιποι (κατ΄επάγγελμα συνταξιούχοι) καλό είναι να κάνουν την αυτοκριτική τους και καλό είναι να αφήσουν τους καφενέδες (αν είναι δυνατόν 45αρης να μην ασχολείτε με τίποτα) και να ψάξουν να βρούν καμμιά δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΕ-ΚΟΨΕ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΕΙΜΑ ΤΗΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Οποιος βαριέται να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει"

    @ 9.45 μαλλον δεν ξερεις καλά τη νομοθεσία.
    Για ψάξου λιγο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9.53 ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 10.16
    "Ο ψάχνων βρίσκει" ,
    όπως θα ελεγε και ο αγαπητός αρίστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.