Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

Μείωση τιμών ζητούν 32 βουλευτές του ΠαΣοΚ

Επισημαίνουν τις ραγδαίες, αρνητικές αλλαγές στην καθημερινότητα του πολίτη
Νέα μαζική κίνηση 32 βουλευτών του ΠαΣοΚ προς τέσσερις υπουργούς οι οποίοι με κοινή ερώτηση που κατέθεσαν ζητούν δραστική μείωση των τιμών στο «καλάθι της αγοράς».
Η ερώτηση την οποία υπογράφoυν οι βουλευτές
Ηρακλείου Φραγκίκος Παρασύρης , Βασίλης Κεγκέρογλου, Γ. Μιχελογιαννάκης και Μανόλης Στρατάκης, Πιερίας κυρία Μαρία Μίχου απευθύνεται προς τους υπουργούς κκ. Ευ. Βενιζέλο, Μιχ. Χρυσοχοϊδη, Γ. Παπακωνσταντίνου και Κ. Σκανδαλίδη και επισημαίνει τις ραγδαίες, όπως τις χαρακτηρίζουν, αλλαγές στον τρόπο ζωής, στην καθημερινότητα του πολίτη.

Ζητούν την εφαρμογή μία ενιαίας πολιτικής μείωσης των τιμών σε όλα τα βασικά καταναλωτικά προϊόντα και υπηρεσίες μιας ελληνικής οικογένειας.Ρωτούν τους τέσσερις υπουργούς ποια μέτρα προτίθενται να λάβουν ώστε 
«οι δραματικές μειώσεις των εισοδημάτων μισθωτών, συνταξιούχων και χαμηλοεισοδηματιών να αντισταθμιστούν από τις αντίστοιχες μειώσεις στις τιμές των προϊόντων που απαρτίζουν το καλάθι της νοικοκυράς».

Την ερώτηση συνυπογράφουν οι
Αφρ. Παπαθανάση, Ελ. Τσιαούση, Αθ. Παπαδόπουλος , Μ. Κυριακοπούλου, Ε. Παναρίτη, Σπ. Μαργέλης, Α. Τριανταφυλλόπουλος, Δημ. Παπουτσής, Ε. Κουρουπάκη, Μ. Θεοχάρη, Σπ. Μοσχόπουλος, Λ. Μίχος, Μ. Σκραφνάκη, Βασ. Τσόνογλου, Π. Στασινός, Χρ. Μαγκούφης, Παν. Δημητρουλόπουλος, Γ. Κασσάρας, Ε. Δαμιανάκης, Χ. Κεφαλίδου, Π. Ζούνη, Ν. Γιαννακοπούλου, Σ. Κεδίκογλου, Θαν. Οικονόμου, Αλ. Αθανασιάδης, Β. Κεγκέρογλου, Γ. Αρβανιτίδηςκαι Αικ. Φαρμάκη-Γκέκη.

Y.Γ
Καλό θα ήταν οι πιο πάνω κ. βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, να μην ψηφίζουν ότι τους φέρνουν..
Καλό θα ήταν να κάνουν αυτό που πιστεύουν, κατά συνείδηση, και όχι αφου τα ψηφίζουν τα πάντα με μια ερώτηση να προσπαθούν να τα διαγράψουν όλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.