Κυνική ομολογία ΠΑΣΟΚου Υπουργού: Το μνημόνιο εγκρίθηκε μέσα σε 3 ώρες... συντάχθηκε στο πόδι... δεν είχαμε ιδέα τι γράφαμε"!!

Κυνική ομολογία ΠΑΣΟΚου Υπουργού: Το μνημόνιο εγκρίθηκε μέσα σε 3 ώρες... συντάχθηκε στο πόδι... δεν είχαμε ιδέα τι γράφαμε"!! "Πρόκειται για διαπραγμάτευση άρπα κόλλα. Δεν είχαμε ιδέα τι γράφαμε και σε ανάλογη σύγχυση ήταν οι εμπειρογνώμονες της τρόικας, οι οποίοι εργάζονταν υπό την ασφυκτική πίεση της Επιτροπής και του Ταμείου"... 
Κανείς από την κυβέρνηση δεν πιστεύει στην οικονομική πολιτική που ακολουθείται σύμφωνα τουλάχιστον με ρεπορτάζ του "Βήματος" που επικαλείται μαρτυρία υπουργού.  "Ούτε ο Παπανδρέου, ούτε κανένας από εμάς πιστεύει στο Μνημόνιο" λέει ο υπουργός ανώνυμα σύμφωνα με το "Βήμα". "Θα θυμίσω ότι το Μεσοπρόθεσμο ήρθε προς συζήτηση στο υπουργικό συμβούλιο πέμπτο στη σειρά μετά το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς. Ολόκληρη η κυβέρνηση βρίσκεται σε άρνηση", αναφέρει στην εφημερίδα.  Υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος αναφέρει σύμφωνα με το "Βήμα" ότι "το Μνημόνιο συντάχθηκε στο πόδι από εμάς και την τρόικα".  "Πρόκειται για διαπραγμάτευση άρπα κόλλα. Δεν είχαμε ιδέα τι γράφαμε και σε ανάλογη σύγχυση ήταν οι εμπειρογνώμονες της τρόικας, οι οποίοι εργάζονταν υπό την ασφυκτική πίεση της Επιτροπής και του Ταμείου", προσθέτει και λέει στο "Βήμα" ότι είχε στη διάθεσή του λιγότερες από τρεις ώρες για να το διαβάσει, να κατανοήσει να αξιολογήσει και να εγκρίνει το τμήμα της συμφωνίας.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα το Μνημόνιο ήταν συρραφή των αντίστοιχων που δόθηκαν σε Ουγγαρία και Τουρκία ενώ μόνο τα δύο πρώτα κεφάλαια ήταν αμμιγώς "ελληνικά".  Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι κυβερνητικό στέλεχος αναφέρει ότι "ο Γιώργος γνώριζε τα πάντα" και ότι "από τον Φεβρουάριο του 2009, οκτώ μήνες πριν τις εκλογές, γνωρίζαμε ότι ή Ελλάδα είναι τεχνικά πτωχευμένη".  Ως προς τα μέτρα που ακολούθησαν το ίδιο στέλεχος σύμφωνα με το "Βήμα" αναφέρει ότι: "Το λάθος μας ήταν ότι δεν προετοιμάσαμε το λαό, ούτε το κόμμα".

Σχόλια

  1. Για αυτό και εμείς ανταποδοτικά, πρώτα θα τους κρεμάσουμε και μετά θα εξετάσουμε τυχόν ελαφρυντικά στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεώργιος Σουρής (1853-1919)


    Ποιος είδε κράτος λιγοστό
    σ` όλη τη γη μοναδικό,
    εκατό να εξοδεύει
    και πενήντα να.....
    μαζεύει;

    Να τρέφει όλους τους αργούς,
    νά `χει επτά Πρωθυπουργούς,
    ταμείο δίχως χρήματα
    και δόξης τόσα μνήματα;

    Νά `χει κλητήρες για φρουρά
    και να σε κλέβουν φανερά,
    κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
    τον κλέφτη να γυρεύουνε;

    Όλα σ` αυτή τη γη μασκαρευτήκαν
    ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
    οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν
    δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.
    Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,
    κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.

    Κι από προσπάππου κι από παππού
    συγχρόνως μπούφος και αλεπού.
    Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο-
    να παριστάνει τον ευρωπαίο.

    Στα δυό φορώντας τα πόδια που `χει
    στο `να λουστρίνι, στ` άλλο τσαρούχι.
    Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαίο,
    ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.
    Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης,
    λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.

    Και ψωμοτύρι και για καφέ
    το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ».
    Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς
    σαν πιάσει πόστο: δερβέναγάς.

    Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς!
    Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς τη γλύτωσε αυτός τα'πε κι'ησύχασε, μαλλον ετσι νομίζει .. Οι κρεμάλες στήνονται. Μην περιμένετε συμπόνια προδότες του κερατά.

    Έχετε τον κοσμάκη και πεινάει και πεθαίνει χωρίς φάρμακα τα παιδιά μας χωρίς βιβλία και το μονο που κάνετε είναι να σκαρφίζεστε δικαιολογίες, ποσα ξερει ο κώλος σας ... αλλά κι'εμείς δεν πάμε πισω.

    Θα σας κρεμάσουμε προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το απυθμενο θρασος των πασοκων.Δηλαδη μας λενε καθαρα οτι υπογραψανε την εκτελεση της Ελλαδας αλλα δεν φταινε αυτοι γιατι δεν προλαβαν να διαβασουνε το μνημονιο.Αν στο μεγαλυτερο εγκλημα που εγινε κατα της χωρας εχουν αυτη την αντιδραση και αντιμετωπιση,φανταστητε καθημερινα τι εγκληματα υπογραφουν με αλλα λιγοτερο σημαντικα νομοσχεδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.