Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

Η επιστροφή του Τσαουσέσκου στην Ελλάδα του 2011!


Σε μια νέα Σοβιετική Μπανανία μετατρέπεται καθημερινά η Ελλάδα. Μπορεί στο Γράμμο και στο Βίτσι η χώρα να γλύτωσε από τον κομμουνισμό, αλλά ΟΥΑΙ! Μόνον προσωρινά!
Το φάντασμα του Τσαουσέσκου επιστρέφει! Επιστρέφει φορώντας τη μάσκα της δημοκρατίας!
Όποιος ταξίδεψε στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ, γνωρίζει οτι υπήρχαν μπάρες που απαγόρευαν στους ιθαγενείς κατοίκους να πλησιάζουν τις καλά φρουρούμενες περιοχές όπου
κατοικούσαν οι πρέσβεις και τα ανώτερα κομματικά στελέχη της κυβέρνησης.
Ήταν οι περιοχές αυτές που είχαν τα πάντα. Ότι ακριβώς υπήρχε και στη δύση.
Σε λίγο καιρό λοιπόν, οι βουλευτές της Ελλάδας, θα απαιτήσουν να έχουν ως μικροί ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ, τα δικά τους παλάτια, τους δικούς τους υπηρέτες, τα δικά τους προνόμια ως ανώτερη κάστα και θα μας κουνούν απειλητικά το δάχτυλο δίνοντάς μας συμβουλές για το πόσο σπάταλοι είμαστε!
Ποιοι; Αυτή η φάρα που έφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και έκανε τους περήφανους Έλληνες να παίρνουν ψυχοφάρμακα!
Θα περίμενε κανείς μια παραίτηση για το τεράστιο σκάνδαλο Πετσάλνικου στο Γράμμο.
Έστω για τα μάτια του κόσμου!
Αλλά είναι βλέπετε και τα δέκα περίπου χιλιάρικα που βγάζει ο βουλευτής.
Γιατί να παραιτηθεί; Ποιον ντρέπεται πλέον; Κ Α Ν Ε Ν Α
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.