Προβάδισμα πάνω από 10 μονάδες δίνει στη ΝΔ τελευταία δημοσκόπηση


Όσο θα περνάει ο καιρός τόσο θα παγιώνεται αλλά και θα αυξάνει το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ. Αυτήν τη φορά μέτρηση της εταιρείας VPRC που θα δημοσιευτεί αύριο στο περιοδικό "Επίκαιρα" δίνει στη ΝΔ προβάδισμα...

11,5 μονάδων. Πιο αναλυτικά η ΝΔ συγκεντρώνει το 31%, το ΠΑΣΟΚ 19,5%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 13,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 8,5%, ο ΛΑΟΣ 8%, οι Οικολόγοι 4,5%, η Δημοκρατική Αριστερα 4%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2%, το Άρμα Πολιτών 2%, η Χρυσή Αυγή 1,5% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%. Η αποχή, τα λευκά και τα άκυρα αντιστοιχούν στο 36% των ερωτηθέντων. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση η νέα Βουλή ενδέχεται να είναι επτακομματική και χωρίς τη Ντόρα.

http://taxalia.blogspot.com/2011/10/10.html

Σχόλια

  1. Για αυτούς που μπορούν να διαβάζουν τις δημοσκοπήσεις.
    Η συνολική ΄δυναμη των αριστερών δυνάμεων (ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ Δημοκρατική Αριστερα ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ) είναι 27 % (δεύτερη πολιτική δύναμη) αν προστεθεί η δύναμη των Οικολόγων και του Άρμα Πολιτών , τόετ το ποσοστό φθάνει το 33,5 % (πρώτη πολιτική δύναμη).
    Μήπως έφθασε η στιγμή να ξεπεραστούν τα μικροιδεολογικά προβλήματα των αριστερών κομμάτων και να ενωθουν σε ενιαία πολιτική παράταξη της Αριστεράς και Οικολογίας.
    Μήπως σύντροφοι πρέπει να ενωθούμε και να αποτελέσουμε το τρίτο δρόμο στη πολιτική πραγματικότητα της Ελλάδας.
    Μήπως εμεις της γης οι κολασμενοι πρέπει επιτέλους να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας
    http://www.youtube.com/watch?v=d1VP1EEhYuE&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε τι λεει ο δήμαρχος
    http://www.youtube.com/watch?v=g298VTX6YL4&feature=player_embedded

    Δείτε ποιος τον στήριζε
    http://alexpolisonline.blogspot.com/2010/08/blog-post_5462.html

    Αναμένετε ανακοίνωση της ΝΔ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα δικά σας παιδιά μουγκαμάρα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καήκαμε, η ΝΔ είναι αυτή που λέει πως οι νόμοι του κράτους (αυτούς που ψηφίζει το πασοκ τώρα δηλαδή) πρέπει να τηρούνται.

    για ποιά διαφορετική πολιτική μιλάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΕΝΩΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΙ ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.