FOCUS : Έξω η Ελλάδα..μέσα η Τουρκία

Griechen raus, Türken rein?
Άλλο ένα προκλητικό άρθρο του FOCUS
Έξω η Ελλάδα..μέσα η Τουρκία
To Focus στο συγκεκριμένο άρθρο του μεταξύ άλλων αναφέρει:
Θα ήταν η ριζική λύση: μια προβληματική χώρα αφήνει τη ζώνη του ευρώ και αντικαθίσταται από μια ραγδαία αναπτυσσόμενη χώρα. 
Το αργότερο μέχρι τον Οκτώβριο η Ελλάδα θα έχει πτωχεύσει, ενώ από την άλλη πλευρά η Τουρκία παρουσιάζει ρυθμούς ανάπτυξης ανάλογους της Κίνας 

"Αντί να είμαστε όμηροι της Ελλάδας ας γίνουμε συνέταιροι με την Τουρκία".
Τέλος το περιοδικό αναφέρει πως η αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη Τουρκία δεν μπορεί να περιμένει επί μακρόν στην πόρτα της Ευρώπης και ότι είναι ανάγκη το συντομότερο να κερδηθεί αυτή η χώρα. Σε περίπτωση που δεν ενταχθεί η Τουρκία, οι τύχες της Ευρώπης θα καθορίζονται από χώρες όπως οι PIGS  (Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ελλάδα και Ισπανία )

Σχόλια

  1. Έξω η Ελλάδα..μέσα η Τουρκία
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΛΕΠΤΟ ..? ομως θελουν την αλλαγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαρίστως! Όσο με αφορά δηλαδή. Δεν πήραν την Βιέννη, αλλά καλό είναι και το Βερολίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλητες προδοτες πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.